Vem läser din blogg?

Vi diskuterade saker ur min blogg här hemma och då säger min sambo att han aldrig har varit inne på den och kollat. Först blev jag lite ledsen eftersom jag skriver om saker i vårt gemensamma liv. Men sedan förklarade han att det var min privata del som han inte hade rätt att blanda sig i och på något konstigt vis så förstår jag honom. Även i ett förhållande måste man ha sitt eget lilla lufthål och bloggen har blivit mitt.

Hur har ni det...läser er respektive er blogg?

Barnen läser min ibland och några få av dom jag känner men annars har jag varit väldigt sparsam med att berätta att jag bloggar. Jag vet egentligen inte varför... det är ju inget jag skäms över precis =)

... vet släkt och vänner om att ni bloggar?


Kommentarer
Postat av: MonicaHandbruten

Hej igen ! Jo mina vänner och släkten vet om att jag bloggar. Men sen är jag ju så gammal, och mina vänner oxå, så de har ingen dator!!! Dumskallarna..



Men här har du dina kinesiska egenskaper. Det är djur som gäller där:

Fåret egenskaper - kinesiskt horoskop: Får representerar styrka och mod, de är självsäkra, övertalande och skyddar de svagare. Får har stora konstnärliga talanger, men den kreativa potentialen kommer aldrig fram till fullo då de är för kräsna. Får är engagerade i någon form av socialt arbete, ofta inom musik eller hantverk. De jobbar efter sina egna premisser och gillar inte att bli styrda och har svårt för att ta kritik. De hanterar inte stress bra och för att nå reslutat måste de få ta det i sitt eget tempo. Här krävs dock övervakning och att följa upp, annars slösas deras talang bort.



Fåret är oerhörd romantisk och kärleksfull, lite av en drömmare och blundar för verkligheten. De är svaga för uppskattning och älskar att vara i sina vänners sällskap. De är en utmärkt värd och frodas av att andra trivs. De är stolta över sitt hem som alltid måste visas upp i bästa skick. Får trivs bra i lyx och flärd, bara någon annan sponsrar den livstilen. De kan anses vara flirtiga och söker alltid nya nöjen, lite av en gigolo. Ofta är Fåren missnöjda och söker snabbt nya utvägar, de tar till sig religion och det ockulta.



Får är sällan en ledare, de följer flocken och tar inga egna intiativ. De passar inte i affärsvärlden och ska helt enkelt undvika den. Istället får de förlita sig på sin tur, de har t ex förmånen att ofta få ärva. Fåret är odisciplinerad då det gäller sin egen ekonomi och om den kunde skulle den spendera alldeles för mycket pengar. Den är fåfäng och gillar inte fula saker och skulle vilja leva ett liv i lyx. En styrka fåren har är att de är extremt tålmodiga, de får sin vilja fram utan att använda våld, de väntar helt enkelt ut dig.



Fåret passar bäst med hästen och grisen. Fåret passar mindre bra med oxen och hunden.



Ha en bra dag! Kram!

2010-09-24 @ 12:39:38
URL: http://www.handbrutensblogg.blogspot.com
Postat av: Marcus

Min mamma och några kompisar läser min blogg. Men det är många som tycker att man "viker" ut sig med ord och bild inför hela världen. Men sedan måste man ju hålla koll på vilken gräns man vill dra till slut med.

2010-09-24 @ 12:53:31
URL: http://tokigamasen.blogg.se/
Postat av: lovisa

skulle vara kul att veta varenda som läser bloggn:P

2010-09-24 @ 12:57:39
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: moa freakin' carlberg ♥

alla mina vänner läser min blogg, min pojkvän läser din, min familj läser den, t.om min morfar läser den & min släkt i lappland! det har helt enkelt spridit sig att jag har en blogg, för egentligen var det menat att bara mina vänner skulle ha tillgång till den, men sedan fick man ett samtal från min morfar som sa att jag var jättebra på att skriva! snacka om att man blev förvånad, t.om mina kompisars mammor läser min blogg ><

2010-09-24 @ 12:58:31
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: Josefin

Min familj (eller mamma i alla fall) vet att jag bloggar, men jag har inte gett ut min adress. Pinsamt på något sätt om de ska läsa, även om man inte skriver direkt hemligheter (längre..). Är inte ens kompis med dem på Facebook. Mina kusiner läser dock och det är bara kul!

2010-09-24 @ 16:54:24
URL: http://msjoan.blogg.se/
Postat av: C A Y D E N S

Hej! :) Ville bara säga att det vore grymt kul om du kunde svara på "Dagens Fråga" på min blogg! :) (Det här är inte spam, svara endast om du vill, vore dock kul om du ville svara! :)



http://caydens.blogg.se/2010/september/dagens-fraga-1.html#comment



Tack på förhand! :)

2010-09-24 @ 17:46:24
URL: http://caydens.blogg.se/
Postat av: Camilla

Åh, tack så mkt för din röst! Måste erkänna att jag inte heller är så road av dagensoutfit-bloggar. Däremot har jag börjat kika på din blogg senaste tiden och den tilltalar mig desto mer :)



Jag vet inte om min sambo läser min blogg, vet inte ens om han har fattat att jag bloggar, haha!

2010-09-24 @ 19:54:47
URL: http://millansmemoarer.blogg.se/
Postat av: Lena

Tack för dina tröstande ord... dom värmde /Kram Lena

2010-09-24 @ 22:39:00
URL: http://lenahaga.blogg.se/
Postat av: Maskrosmor

Intressant inlägg =))



Hmm.. både jag och maken läser varandras bloggar. Där finns inga hemligheter. =) Men vad gäller släkt och vänner så tja... jag har inte medvetet gömt bloggen, men inte heller skyltat med den bland majoriteten av de jag känner. Men vist, är de uppmärksamma så hittar de länken tex inne på facebook.



härligt att läsa att du och din gubbe förstår varandra vad gäller bloggen och att han gr dig det "lufthålet".



Nu ska jag ta och kolla in resten av kommentarerna här.

Läs föresten gärna min blogg om min syn på vänner. (just nu senaste inlägget).

2010-09-24 @ 23:43:18
URL: http://maskrosmor.blogg.se/
Postat av: Maskrosmor

haha Vilken finurlig text du har på headern =)

2010-09-24 @ 23:44:00
URL: http://maskrosmor.blogg.se/
Postat av: jejje

tack för kommentaren;jo det blir nog bra när väggen tas bort......-jag vill gärna se bilder från erat projekt!!!-gör inget att det står still(knäpp mycket kort som du sen portinerar ut på bloggen,då verkar det ju som att det händer nåt hela tiden)

Ang.bloggen,så läser hela min familj bloggen.Kul tycker jag,det blir som en dagbok.Sen skriver jag ju bara ytligt,inte så djupt.För det vill jag inte.Ha nu en trevlig Lördag/kramar

2010-09-25 @ 10:48:30
URL: http://livetpastorholmen.blogspot.com
Postat av: nadia

Min sambo läser min blogg ytterst sällan. Han tycker att om han läser bloggen så har vi ju inget att prata om när han kommer hem från jobbet varje dag.



Vad det gäller vänner och släkt så vet alla att jag bloggar, men alla läser den inte. Jag har en förmåga att nästan bli arg när mina vänner inte läst bloggen. Det blir liksom extra jobbigt att dra allt en gång till, hade dom läst bloggen hade jag sluppit förklara saker in i minsta detalj.



Självklart så ska ska man inte kunna bli irriterad på en sån sak. Men samtidigt s´å borde väl ens vänner vara intresserad av att läsa vad man skriver!?



Jag har tappat en del vänner på facebook för att dom inte håller med om vad jag skriver i bloggen. Och min mormor brukar ringa och vara upprörd med jämna mellanrum med. Men jag tycker att kan man inte ta det man läser i min blogg med en nypa salt så borde man inte läsa den heller.

2010-09-25 @ 13:45:13
URL: http://prinsessanadia.se
Postat av: M i z c a

Det där lät som ironi .. ? Förstod inte riktigt om du tyckte jag hävde ut mig saker utan att veta vad jag snackade om .. jag är som sagt korkad, men förklara gärna för just nu tog jag det som att du tyckte det jag skrev var blaj och att jag inte skall skriva om jag inte vet något ..

2010-09-25 @ 14:36:37
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: caroline

Jag skriver för min familj, eftersom jag flyttat hemifrån och jag är bara 16 år. Så de vill hålla lite koll på mig ;) Nä, men sedan så skriver jag för min skull också, dels för att det är roligt, och sedan för att man ska kunna ha något att titta tillbaka på och väcka lite känslor i kroppen :)

2010-09-25 @ 14:46:38
URL: http://carolinemorelius.blogg.se/
Postat av: Pippi

Det var länge sedan min man läste i min blogg, han vet om att jag har har den. Men han är inte så mycket för att läsa i bloggar. Mina barn läser i min blogg. Sedan vet jag att en del av mina IRL vänner också läser min blogg ibland. annars har jag mest besökare som jag inte känner.

2010-09-25 @ 15:20:38
URL: http://pippibears.se
Postat av: Michan

Min sambo läser typ min blogg varje dag och det är ett problem för sen han började läsa den måste jag tänka på allt jag skriver för annars klagar han att jag lämnar ut honom och varför ska jag skriva om honom? han vill inte att främmande människor ska läsa om honom osv

2010-09-25 @ 18:37:32
URL: http://michaela-michan.blogspot.com
Postat av: Susanne

Min make läser min blogg, haha. Ibland kan han fråga mig saker om bloggarna jag läser före jag har läst dom. då har han redan varit inne och läst. Mina barn läser oxå med stort intresse. Sedan har jag inte talat om det för någon på jobbet,inte ens mina syskon.Detta är lixsom mitt! Men sedan om dom bara skulle hitta min blogg endag, då är det en annan sak. Eftersom man skriver så att vem som helst kan läsa...men det är oxålite spännande. Gillar när jag får respons ifrån okända.. / Kram Suss

2010-09-25 @ 18:41:58
URL: http://sussifarten.blogg.se/
Postat av: Josefin

Sv: Ja, jag längtar så! =)

2010-09-25 @ 20:33:21
URL: http://msjoan.blogg.se/
Postat av: Erika(jyringen)

jag började blogga så att min släkt kunde följa med i mitt liv då jag flyttade till köpenhamn så ja! dom läser min blogg =) samma gäller för sambon han läser och "redigerar" den =)

2010-09-26 @ 13:39:40
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: ullis

Ja, alla vet att jag bloggar, men från början försökte jag hålla det hemligt för att kunna skriva precis det jag ville. Det gick åt skogen när några hittade den ändå så nackdelen med det är väl att man får tänka lite på vad man skriver. Min man brukar aldrig vara inne och läsa, men däremot dottern...

2010-09-27 @ 18:15:02
URL: http://mulligaullis.blogspot.com
Postat av: Sophie

hej, och tack för att du tittade in hos mig och "feedbackade" inlägget.Jo, det är sorgligt,men det har givit mig styrkan att bli och stå för den jag är idag.

jag har ju precis börjat blogga,och den enda som ännu läst den är mellandottern.Hon tycker liksom jag mycket om att skriva.Hon läste alla inlägg och sen kramade hon mig hårt och sa:du är bara bäst, mamma.Skriv en bok om ditt liv.Boken finns i mitt huvud, men tills den dagen den finns fysiskt så tänker jag "blogga ur mig" först.

Din blogg är en feelgood blogg jag tänker återkomma till!

Må så gott:)!

2010-10-01 @ 23:27:10
URL: /http://mrssophie.blogg.se/
Postat av: annieellen - ett maskrosbarn

Just nu är jag singel men när jag har haft pojkvän har dem inte läst min blogg heller...



/annieellen

http://annieellen.blogspot.com

2010-10-15 @ 17:05:08
URL: http://annieellen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0




Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...