Ingen stress

Sitter och klickar hem julklappar för fullt.
Den tiden är borta när man fick springa runt i tusen affärer för att hitta precis det man ville ha. Nu sitter man hemma i lugn och ro med en kopp kaffe och beställer. Julklänningen har jag också skickat efter så inte ens det behöver jag fixa med. Tog tre olika för säkerhets skull...
 
Naturligtvis ska jag åka iväg och handla några klappar också, det hör ju liksom till, men de senaste åren har faktiskt varit mycket lugnare tack vare klickknappen.
 
 

Kommentarer
Postat av: må bättre

kram på dig Mariette! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den på facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du skriver så bra. Jag gör gärna ett länkbyte med dig, är du intresserad så är min mail [email protected] :-)

/Lina

kram <3

2012-12-16 @ 13:13:01
URL: http://xn--m-bttre-7wag.se
Postat av: Lena

smidigt... :)

2012-12-16 @ 15:43:14
URL: http://lenahaga.blogg.se/
Postat av: Cilla

jag har shoppat så andra år men nu har jag faktiskt sprungit ute i butikerna för en gång skull. Annars är nätshopping väldigt smidigt.=)

2012-12-16 @ 18:51:45
URL: http://cillapillas.blogg.se/
Postat av: Vanja

Jag håller definitivt med. Jag började julhandla på internet 2004 och tycker att det är toppen. Jag avskyr verkligen att trängas med folk i affärer. Att sitta hemma i lugn och ro med en kopp kaffe och ett tänt ljus och surfa runt bland alla nätbutiker, för att bara hämta ut alla paketen på en gång sedan är mycket bättre för förgrämda skogseremiter som mig :)
Ha en fin vecka!

2012-12-17 @ 08:15:37
URL: http://lantisbulletinen.galantliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0




Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...