Kolla in godingen...

Han bor i vårt garage och sonen passar sig jädrigt noga när han meckar moppe så att han inte kommer för nära hahahaha

Mina fina presenter

De fina presenterna jag fick av Mystjejen igår. Detta har hon gjort själv och det uppskattar jag mer än något annat, att det finns tanke bakom.

 

...och så här blev det

Snyggt va?


Härligt möte

Idag träffade jag på Mystjejen minsann. Tyvärr blev det en väldigt liten stund eftersom jag var tvungen att gå, så vi fick inte tillfälle att prata så mycket. Hon hade med sig en massa fina presenter till mitt "altare" och jag blev så rörd så ni anar inte. Så himla omtänksamt! Hoppas vi får tillfälle att ses igen.
I morgon får ni se vad jag fick för fina saker =)

Bättre sent än aldrig

Väldigt sent för den första tomaten men ack så god.
Lite sol och... voilá en färdig tomat!

The Secret

Nu har jag läst Hemligheten och det är en fantastisk bok med ett fantastiskt budskap. Budskapet är enkelt, gör gott och få gott. Men det är faktiskt inte helt självklart har jag upptäckt =) Man är ju lite mer komplicerad än så.

Nu väntar nästa bok, Kraften. Beställde den idag, så det tar nog några dagar innan den kommer. Den första lånade jag på biblioteket men Kraften vill jag ha för mig själv =)

Grym dans på Malmöfestivalen

Var på Malmöfestivalen och såg när Malmö Dansakademi showade. Det var ett jädra tryck så dom ska säkert dansa där nästa år också. Dottern var på topp och visst sträcker man på sig lite extra som mamma när hon är på scen =)
Hade dom bara stått stilla och ljuset varit samma hela tiden så hade det varit lättare att ta bilder. Min nya hobby har visat sig vara en riktig utmaning. Många suddiga bilder men också en hel del som blev bra och en liten del som blev kanon =)

Det kom ett paket

...med lite!!? smink till mig och dottern.
Om man nu inte blir vacker av allt det här så är det väl bara att lägga ner HAHAHAHA!

Woho, så glad!

Har beställt lite garn....


...som ska bli en Pippi-tröja. Kan man annat än älska dessa tröjor?


Det får ligga och gotta sig lite för jag har ett par andra grejer som jag ska göra färdigt först. Ni får en smygkik här =)

Liten skörd

Nu äntligen börjar gurkorna bli färdiga, trögt som fasen i år... dom behöver väl sol kanske.
...och den första åt jag idag =)

Trött, trött, trööött...

Känner att det där med nattjobb inte är något för mig längre. Man går ju för sjutton som i dvala hela tiden och det funkar inte. Jobbar just nu två nätter och är ledig två och jag fattar inte hur jag ständigt kunde jobba så förr. Men sen två år tillbaka så jobbar jag nästan bara dag och så jädra mycket bättre man mår med en normal dygnsrytm.

Nä, när sommarschemat ska läggas nästa år får någon annan ta nätterna minsann för jag vill kunna njuta av sommaren och inte gå i ett ständigt rus.
Precis så här känner jag mig just nu =)

Nu älskar jag också Ernst!

Efter att ha prövat brödet han gjorde i ett av sina program, så är inte bara sambon, utan jag också såld på honom. Eller vad sägs om brytbröd med ost och oliver? Ren kärlek!!
Jag tog de ostar vi hade hemma men nästa gång blir det med mozzarella.

Av gamla IKEA-pallar

Målade om gamla IKEA-pallar och gjorde nya överdrag. Dessa ska jag ha i vardagsrummet har jag tänkt och det känns lite somrigt här nu faktiskt.


Som nytt fast gammalt

Lite färg på den gamla bänken gjorde susen.


RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...