Nu är jag packad

....och klar för att åka till Stockholm igen! Det här är något som jag har sett fram emot, storstaden på sommaren. Dessutom spås det ju fint väder så det blir förhoppningsvis en bra vecka. Ska berätta mer sen vad vi ska göra där.
Jag tror jag har världens bästa jobb!

Svinalängorna, vilken skitfilm!

Såg den igår och kände inte igen den alls från boken. Man har lyckats förstöra den fina känslan som finns i boken och gjort filmen mörk och dyster. Konstigt att författaren godkände den över huvud taget.
Nä, läs boken men se INTE filmen!

Midsommar

Gick verkligen i stillhetens tecken. Vi åt gott, jag såg Bröllopsfotografen på TV och sen somnade jag i soffan. Märklig midsommar men jag bryr mig inte så mycket.
Tiny har analsäcksinflammation så förmodligen får vi åka till veterinären idag, billigt och bra. Är han smärtfri håller vi det nog till måndag och går till vår vanliga veterinär istället. Förra gången vi var på djursjukhuset var veterinären hundrädd och det kändes inte ok, varken för oss eller Tiny, så vi drar oss för att åka dit.

Jag har ååångest...

Läste en tidningsrubrik häromdagen...

"SÅ SLIPPER DU SOMMARÅNGESTEN"


Men vad fan, ska vi ha ångest för sommar, sol och semester nu också? Letar vi inte fel då?


Det verkar vara klent med folket må jag säga. Det kanske ligger lite i tiden att man ska ha ångest för allt. Jag fick det i alla fall när jag läste rubriken. Mindfulness säger jag bara.

Nygammal passion

För en del år sedan var jag tossig i chillisar och fyllde vårt uterum med dem. Sedan blev det pelargoner och chillisarna glömdes bort lite. I år har jag nio olika sorter som ska skötas om, från väldigt mild till mycket het. Nu när vi har tagit bort barrträden i trädgården så blev det en perfekt plats för chillisar.
Ska bli så roligt att återigen göra heta grytor och annat gott. Man har liksom kommit av sig och gnäller numera bara det är lite starkt i maten, men man ökar snabbt toleransnivån. Våra barn är uppväxta med mycket stark mat och vi har skrattat många gånger när vuxna har backat och barnen har ätit, helt oberörda.

När man pimpar soptunnan

...då vet man att man har för mycket fritid =)Nu regnar det

Här regnar det idag och då tänkte jag passa på att bråka med symaskinen lite. Det där med att sy är inte alls min grej men jag vill så gärna kunna så strategin är att jag ska ta det lugnt så att det blir rätt från början. OM jag lyckas så lägger jag naturligtvis upp resultatet när det är färdigt.


Trädfällning

Idag fälldes vårt 16 meter höga barrträd och det var så gött. Jag gillar verkligen inte barrträd som bekant och det här var enormt.
Nu ligger det över heeela trädgården =)

Ett fruktfat bidde det

Eller kakfat eller godisfat eller vad som helst man nu vill ha. Idén är inte min utan Pysselitens. Här finns också de mest fina dukningar man kan tänka sig nu i sommar.
Jag blev nöjd som sjutton och när jag tröttnat på grönt är det bara att byta.

Insektsjakt

Tiny jagar bin i uterummet. Han får absolut inte röra dom men det är nog lite svårt att låta bli =)Sverige Sverige Fosterland

Ni firar väl? Jag har precis vaknat efter att ha jobbat natt och ska på ett nytt pass om ett par timmar, så något firande hinner jag inte tyvärr. Annars var det tydligen fint besök av kungaparet i Eslöv, kan se mig själv stå där och vinka (not) hahaha.

Jag har kompenserat detta genom att högt, men inte vackert, sjunga vår nationalsång för hundarna (ingen annan hemma ju).

Ha en fortsatt härlig dag med mycket sol och mycket firande för visst är vårt land fantastiskt!! "Du gamla du fria..." nu sjunger jag igen =)

Alfalfagroddar

Nej, nu tror jag minsann att jag sitter här och blir sugen på alfalafagroddar, så där som man kan bli.
En macka med groddar är bland det somrigaste jag vet.

Byggsats

Har varit och köpt saker till att göra... ja, vad tror ni?
Svaret får ni om några dagar =)
Har planterat om blommor hela dagen så jag orkar inte pilla med det ikväll.

Röj på gång

Nu har röjningen förflyttats ut i trädgården och eftersom jag hatar barrträd åker dom nu. Igår fick jag sågat ner fyra stycken wohoo. Det trista är bara högarna som "någon" måste ta hand om sen.

Ska fortsätta idag, om jag kan lyfta armarna så högt, sicken värk, man känner att man lever minsann =)
Jädra röra!

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...