Min lilla tös fyller 18

Min dotter, mitt barn, min förstfödda fyller myndig. HERREGUD!!! Var blev den tiden av? Fick ett mail från skolan att, nu är jag inte behörig till frånvarosystemet längre. Oj, oj, oj, behövs man inte till något längre, behöver jag inte vara delaktig i skolan mer? Fick Papper från CSN, studiebidraget ska inte gå in på mitt konto längre, vilket i och för sig är skönt, men ytterligare en markering. Det kommer ju inte direkt som en chock att hon fyller 18 (har jag ju vetat i 18 år) men just nu blev det väldigt påtagligt. Tar nog ett tag att vänja sig.
GRATTIS PÅ DIG LILLA GUMMAN

"Helgen" snart slut

Jobbehelgen snart över, jobbar sista natten nu i natt och sen väntar några dagars ledighet. Ja, ledighet vet jag inte, dottern fyller 18 på fredag så här ska förberedas för fest med tjejkompisarna. Det ska fixas med trerätters middag och en röj får det också bli. Visserligen ska jag bara "hjälpa till" men jag anar att det blir jag som står för det mesta.
Redan trött, hur ska det gå i natt? Tur man är van =)

Hos oss ikväll

Då är det pysmys med ljus och soffhäng. Jobbar i helgen så det blir mest att bänka sig framför TVn när man kommer hem.


AwardJag har fått en Award av goa MammaJersmyr och tackar ödmjukast.
Den fick jag för att min blogg har betydelse för någon annan, vilket känns otroligt härligt =) Kika gärna in till henne!

Med awarden följer att man ska besvara 5 frågor, länka tillbaka till den man fick den av och skicka den vidare till 5 andra.
Så då börjar vi då...

1. Varför började du blogga?
Jag läste en del bloggar och tyckte att flera av dom var så himla hemtrevliga och mysiga och med en gemenskap som jag ville ta del av. 

2.Vilka bloggar följer du?
En del av dom jag följer kan man se i menyn till vänster, men förutom dessa så blir det en hel del pyssel-och handarbetsbloggar. 

3. Vilka favoritfärger har du?
Svart, vitt, rött och grått. Upplyftande hihi.

4. Vilka favoritfilmer har du?
Har nog ingen, men när jag vill se på film så ska det antingen vara en komedi så man får skratta av sig lite eller ett riktigt härligt drama så man får gråta en skvätt.

5. Vilket land drömmer du om att besöka?
Har ingen önskan om att besöka ett visst land men solsemester är inget för mig utan jag vill hellre veta mer om ett lands kultur, fina byggnader, mat o.s.v.... eller så vill jag shoppa =) Fast det är klart, skiner solen så är det ett plus.

Dessa bloggar har berört mig idag:
Nakit
Pysseliten
Monica
Pysselmani
Linda

När en mamma och en son lämnas ensamma...

...en kväll, då kan de lätt bli sugna på något gott. Och då kan det hända att det blir lite äpplekaka =)


...och inte en smula blev över =)

Längtar efter jul

Ja, jag förstår inte vad det är med mig. I september. Men nu gillar vi läget och ser fram emot en riktigt härlig höst med mycket pyssel och ljus och mys. Kanske blir en välplanerad och icke-stressig jul.... HAHAHAHAHA Ja, eller not? 

Ska erkänna att jag redan har planerat lite pyssel... och då gäller det faktiskt att vara ute i god tid.... väl?...

Till mitt försvar vill jag bara säga att Jotex redan har sitt julsortiment ute.

I min trädgård

Äntligen blommar änglatrumpeten och nu ska den in i värmen snart. Nästa år kommer den ner i den stora krukan tidigare. Och ampeljordgubben blev visst en smultronplanta =)

Cake pops

Försökte mig på att göra cake pops. Man tager vad man haver hemma och jag såg för mitt inre vilka fina pops man kan göra. Tänkte bege mig till närmaste Panduro för att köpa pennor och annat kul som man kan dekorera med... men men... cake pops är nog en succé på barnkalaset men inget för tonåringar som hellre poppar lite popcorn.


Jag vill så gärna lära mig att dekorera fina tårtor också men någon ska då helst äta dom och det är ju inte aktuellt hemma hos oss. Får väl hålla mig till att göra Mozartkulor till jul.

Säkert hösttecken

Så fort det blir höst så känner jag mig direkt trist och tråkig och det måste genast införas förändringar.

Nytt för i år då... klippte av mig håret, lite höstfärg i, nya glasögon och en del nya kläder....kläderna visar jag inte eftersom detta inte är någon "Dagens outfit-blogg". Det övriga kan jag bjuda på, fast någon linslus lär jag aldrig bli =)Blev utvald att testa smink

Det är väl ingen som missat att jag har en stor förkärlek till smink och parfymer.

Nu ska jag blogga om smink en gång i månaden och det ska bli hur kul som helst.

Eländes elände

Så har man då sällat sig till skaran med superförkylda. Har legat i soffan halva dagen och snörvlat (andra halvan låg jag i sängen hihi). Jag har förklarat för familjen hur eländig jag är och behöver mycket uppassning för att bli frisk.

Undrar bara .... vart tog alla vägen???

Dags att beställa glöggen

Blossa 11 som ska ha en touch av kaffe. Det ska ju bli intressant det här. Jag förhandsbeställer nu så att jag inte glömmer att köpa, den släpps 1 oktober.

Glass sandwich

Detta måste ni bara testa!
Riktigt goda pepparkakor
0,5 liter vaniljglass
Rör i ungefär 0,5 tsk ingefära eller efter smak
Kräma på och in i frysen i åtminstone 20 minuter

Jag gjorde med kanel också.

Supergott!

Japp, man är ett geni

Jag fick ÄNTLIGEN rätt på problemet. Ett rent slarv, fy och usch på mig. Men det gör inget... nu kan jag fortsätta fixa.

Stort tack för era uppmuntrande kommentarer!!!

Ett extra tack till Pysselmani... jag gjorde som du föreslog, gick in på Designa din blogg (igen) och fick fördjupad kunskap på köpet =)


Ibland måste man få skratta åt sig själv!

Får inte till det

Tänkte ju ändra lite här på sidan men som den goda amatör man är får jag inte det till att bli rätt.  Mina kategorier och senaste inlägg är så smaaala och jag fattar inte hur jag ska fixa detta. 

Finns det någon klok själ därute som förstår sig på det här? Snälla, snälla hör då av dig för jag blir knäpp av detta pillande. Jag vill egentligen inte göra något inlägg förrän det är färdigt men då blir det väl inget förrän till jul, så jag fortsätter och låtsas helt enkelt att jag inte ser "det där".

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...