Halloween

Ha en bra kväll!
 

Fotat en tiger

Jag har börjat på fotokurs för jag har ju insett att jag inte kan fotografera... alls. Nu ska det förhoppningsvis bättra sig på den fronten och kanske, kanske kan jag ta bilder där jag förstår varför dom blir bra eller dåliga hahaha.
 
Men nog ser jag i ögonvrån att han som håller i kursen ser totalt uppgiven ut när jag kommer med mina superintelligenta förklaringar om hur jag tänker när jag ska ta en bild =)
 
 
Det här var då dagens uppgift ;)
 
 

Gjort fröknäcke

Fick ett recept på fröknäcke som är helt sjukligt gott och det går inte att sluta äta. Jag bara måste dela med mig.
 
2 dl majsmjöl
0,5 dl linfrö
0,5 dl sesamfrö
0,75 dl solroskärnor
0,25 dl pumpakärnor
0,5 dl olivolja
2,5 dl vatten
 
Rör ihop och bred ut på plåt (smord eller bakplåtspapper på)
Strö över flingsalt
In i ugnen 150 grader i 60 minuter
 
 
 

Om man har för lite att göra

...då kan man tillbringa natten på akuten. Sonen blev arg och slog handen i väggen, så nu blir det gips i några veckor. Dessa tonårspojkar... suck
 

Bli en av Laris änglar

För några veckor sedan, när jag tänkte starta upp min blogg igen, så gick jag in på "Designa din blogg" för att få lite tips. Med bestörtning läste jag att Lari, som driver sidan, har drabbats av akut leukemi. Som lök på laxen äger han och hans familj ett mögelangripet hus som dom nu inte längre kan bo i. Det behövs pengar till att bygga upp ett nytt och det är här hans vänner kommer in i bilden, dom har startat en insamling till förmån för familjen. 
 
Läs vad Lari själv skriver om situationen... men ha en näsduk till hands för man blir otroligt berörd av hans ord. 
 
Gå också med i Facebookgruppen "Laris änglar", kanske finns det något du kan hjälpa till med. Här kan du också beställa sådana här fina nyckelbrickor.
 
 
Lari har hjälpt mig med bloggen i många smått förtvivlade stunder och jag hoppas verkligen att allt löser sig så att familjen till slut kan leva ett liv tillsammans... friska i sitt drömhus =)
 
 
 
 

Gissa var jag har varit idag

 
 

En dröm har gått i uppfyllelse

Jo, det är sant. 
Jag har alla mina pysselgrejer i kartonger som står staplade i en garderob. Dessa lyfts fram och tillbaka flera gånger i veckan, inte det ultimata alltså. Nu har i alla fall familjen hittat en plats som jag kan inreda bara till mig... 2 kvadratmeter har nu röjts upp i pannrummet... och jag är så lycklig... och ni anar inte vad jag ska pressa in på denna yta... ett organiserat kreativt kaos =)
 
Var på IKEA igår och köpte bord, hyllor, matta och arbetslampa. Det andra, lådor och byttor och burkar, får komma efter hand. I morgon ska det mesta upp och sen ska jag visa er mitt nya crib =)
 
Nu kallar soffan...

Fixar middagen

... så här på morgonkvisten. Vi ska ha pizza ikväll så nu ska degen stå och jäsa hela dagen.
 
 
Jodå så att... så här redig är jag alltid på morgnarna *host host*

Man kan...

Jag och sambon hade följande konversation för en månad sen...
 
Jag: Vi måste ta in utemöblerna, det börjar bli kallt.
Han: Ja, fast man kan låta dom stå ute och bara slå en presenning om.
Jag: Jamen, då gör vi det med en gång!
Han: Nja, jag har lite att göra. Vi tar det sen...
 
Nu har det gått en månad, möblerna står där dom står (utan presenning) och jag börjar förstå... när han säger "man kan", så betyder det att JAG kan göra det. Och plötsligt kommer jag på fler man-kan-tillfällen... när man kan städa bilen, när man kan ta tvätten, när man kan laga middag, när man kan fixa i huset... hmmmm.
Snacka om att bli blåst! 
 
 
 
 

Det var ju inte meningen...

...att det skulle bli en så lång paus. Jag vet att några av er har undrat om det hänt något men nej, livet går sin gilla gång och jag blev nog mest lite less på allt vad datorer heter. Ni ska dock inte tro att jag inte har haft koll, jag har smugit in hos er emellanåt fast inte gett mig tillkänna =)
 
Det märkliga är när man inte bloggar, det är att man gör det ändå... i huvudet. När sedan inläggen blir både oftare och längre på Facebook, då vet man, jag är en bloggare i själ och hjärta ;) Jag saknar skrivandet och framför allt så saknar jag mina bloggvänner. Kör igång så smått så får vi se vart det leder.
 
 
Bilden är från i somras. En bänk som gick sönder och fick bli ett blomsterbord istället.
 

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...