Här bor vår husmus

Lite pyssel när andan faller på...
 
 
 

Loppisfynd

Hittade en korg på loppis som målades och fixades. Blev en snygg förvaring till toarullar ;)
 
 
 
 
 
 
 

Anti-Valentines Day

Jag är inte så förtjust i alla dessa "Måste-dagar". Ni vet... nyår ska festas in, midsommar ska lekas in, födelsedagar bara måste man fira (nej, jag firar inte min födelsedag) och idag ska vi då vara älskvärda mot varandra.
 
Jag är nog lite mer den typen som myser ofta istället. Lagar en trerättersmiddag en måndag, just för att det är en så fin måndag. Eller ger en present bara för att just du är du och du är underbar. OCH jag lever på kärlek från min familj varje dag, heeela året. 
 
 
 
 
 

Jodåsåatt...

Blev lite konfunderad när jag var och handlade. Om jag nu vill ha 3 burkar, vad betalar jag då? 18 eller 26 kronor?
 
 
 
 
 

Tomaten rapporterar

Vi tränar på samma ställe, jag och sonen. Jag jympar medan han är på gymmet. Det senaste jympapasset började jag äntligen svettas ordentligt (nu börjar kroppen komma i balans med vätskan in och ut).
 
I slutet på passet hoppade instruktören fram till mig och sa lite tröstande sådär att "Nu är det snart färdigt". Jag var glad i hågen och sa käckt att "Det är så lugnt så". När jag kom ut till den väntande sonen så berättade jag att instruktören var riktigt trevlig och slängde ett par ord med oss som var nya och fick till svar : "Mor lilla, du är rödare än en tomat i ansiktet så han kom nog mest fram för att kolla om du höll på att drabbas av en hjärtinfarkt".
 
Jahapp, så var det med det... 
 
 
 
 
 
 

Så jädra nöjd

Sista vägningen innan vågen åker ut och ersätts av måttbandet... -5 kg!!!! Inte illa pinkat på 4 veckor va? Jag är fantastiskt glad.
 
För att kolla om min teori med att jag samlar vätska stämde så har jag inte tränat och på fjärde dagen kom kroppen igång igen och jag gick ner det sista på några dagar. Jättemärkligt, men det spelar ingen roll, nu ska dallret som är kvar tränas bort =)
 
 
 
Vill du veta hur jag gjorde för att gå ner min kilon? Kolla här
 

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...