Dottern fyller 20

Stort GRATTIS lilla gumman och jag hoppas (och tror) att din dag har varit riktigt bra.
 
 
Detta innebär inte att jag har åldrats 20 år...  så klart :)
 
 

Söndagsgott

Vaniljsås med äpplekaka... Tur att det är godare än det ser ut.
 
 

Myslördag

Har varit på en må-bra-föreläsning och det kan man behöva ibland. Det där med att stanna upp och fundera på hur man mår och vad man vill med sitt liv är inte så dumt faktiskt. 
 
Det hela avslutades med ett yogapass men att inte värma upp innan var inte min grej... alls. 
 
 

Sommarlängtan

Sitter och tittar på lite foton från i somras och (som vanligt) undrar varför man inte tog tillvara tiden bättre. Nästa år ska jag uppskatta och ta in varje sekund av sol och värme...
 
 

Står inte ut längre

Nu gör jag det...
 
... tar fram vinterjackan
 
 

Dagens låtval: Fideli

Jag bara måste tipsa om den här tjejen och framför allt en grym låt. Lyssna, njut och kolla in dansarna...dottern är så klart en av dom.
 
 
 
 

Det tar sig

Härligt att ha en dotter som fixar ens naglar så fort det blir lite kantstött. Hon får aldrig flytta hemifrån.
 
 

Känner mig bakis

...och det kan ju tyckas lite märkligt med tanke på att jag inte drack någonting (dottern påstår att bakfylla är luftburet men jag har mina tvivel).
 
Det var meningen att vi skulle cykla till festen men det blev så jädra kallt på kvällen så "kyllingen" här tyckte det var bättre att köra. Det var nog tur trots allt... vi åkte inte hem förrän närmare halv 6 i morse och då var det en sliten skara jag hade i bilen.
 
Det blev en superlyckad fest men jag tror att det behövs ett och annat piller idag.
 
 

Ikväll blir det fest

Dottern och hennes pojkvän firar att dom fyller 20. Det blir 80 pers i 20-årsåldern och så jag och sambon. Kan bli hur kul som helst.
 
Present till "svärsonen", Fireball med kanel och apelsin.
 
 
 

Soffhäng

De senaste dagarna har jag mest tillbringat i soffan med TV och lite pyssel. Så här ser mitt hemgjorda makraméverktyg ut i all sin enkelhet, en planka och ett par spik.
 
 

Makraméarmband

Tadaaa... Mitt första makraméarmband. Lite pilligt innan jag fick kläm på det men nu är jag nöjd.

Jädrigt tröttsamt

Trots mina försök till att stå emot förkylningen så får jag nog medge att det inte går så bra. Imorgon ska jag jobba och det får nog gå på ren vilja känner jag.  Lena påpekade att jag hade glömt ingefäran och honungen på bilden igår, så imorgon ska jag koka en rejäl balja ingefärste.
 
 

Laddad till tänderna

Idag har det varit segt. Huvudvärk, halsont och jag känner definitivt att febern knackar på dörren. Tänker däremot inte låta det hända utan strid. 
 
 
 
 

Har det blivit sommar igen?

20 grader och solen skiner, man får passa på att njuta minsann (fast det mesta av dagen tillbringades på jobb).
 
 
 
 
 
 

Min nya bästa vän

Den gamla har tjänat mig troget men nu var det dags att skaffa sig en ny...
Det finns få saker jag inte skulle klara mig utan och det här är helt klart en av dom, så mycket att den alltid står framme faktiskt. ...och nä, jag är inte ett dugg pedant... tyvärr
 
 

Pysselsugen

Nu kommer den tid på året när det börjar kännas lite "pyssligt" i kroppen, så nu har jag kollat runt bland bloggar för att få tips. Idag fastnade jag för ett makraméarmband och det tänkte jag kika lite närmare på. Det var många år sedan jag höll på med det så en uppdatering är nog på sin plats tror jag.
 
 
 
 
 

Trött som bara den

Det är märkligt att man är tröttare efter en del nattpass än andra. Idag är en sån slow motion-dag. Har i princip bara suttit rätt upp och ner med en kopp kaffe och filosoferat för mig själv. Sonen skulle så klart köra cross så det var bara att avbryta mitt halvt apatiska läge och åka iväg. Frisk luft gjorde susen och nu sitter jag här pigg som en mört fast det är läggdags, typiskt.
 
 
 

Skillnaden mellan bakpotatis och bakad potatis

 Idag var vi på en fiskrestaurang i Lomma som vi länge har velat testa. Jag valde, vad jag trodde var, bakpotatis med räkröra. In kom en liten ynkedom till potatis och jag trodde först dom skojade lite med mig och att jag då skulle få två stycken istället. Surt sa räven, så blev det inte alls och jag åt min lilla knöl i några tuggor. 
 
 
Till restaurangens försvar så står det bakad potatis och inte bakpotatis på menyn. En bakpotatis är en stor potatis som bör väga 250-450 gram. En bakad potatis kan som synes vara en helt annan femma :(
 
 

Så var livet tillbaka till det vanliga

...och det är kanske tur det innan huset gror igen och min kropp blir helt förslappad. Idag blir det fullt upp... jobba... träna... hjälpa sonen att få ordning på sitt rum (han har fått lite nya möbler)... ta ett tag här hemma om det blir en stund över... och slutligen spana in den där märkliga högen i tvättrummet som blev enorm efter att sonen gjort en raid på sitt rum. Tur att jag bara jobbar en kort tur idag, hur skulle jag annars hinna med att vara ledig?
 
 
 
 

Slut på ledigheten

Så var då vår lilla semester över och det gick alldeles för fort. Vi har haft det så bra dessa dagar, ätit gott, småfixat och bara tagit dagen som den kom. 
 
Blåmusslor åt vi igår.
 
 

Hur man lagar en trasig nagel

Det bästa jag har testat :)
 
 
 
 

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...