Yves Rocher- must have

Nu har jag testat produkterna och det mesta är slut. Jag tänkte först skriva direkt när jag prövat dom, men insåg att flera produkter faktiskt tjänade på att användas många gånger för att göra sig rättvisa. Klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna.
 
 
L'Eau de Toilette. 
Jag gillar egentligen inte de där lätta, friska dofterna. MEN den här luktar ju äpple och det kan ju inte ens jag motstå. En perfekt fräsch vardagsparfym och en favorit just nu.
 
 
 
 
 
 
Nail Lacquer. 111 Rose cocktail.
Det här nagellacket är så jädra läckert och man kan lugnt ha det hela långa hösten för att pigga upp sig. Både dottern och jag har använt det så mycket att flaskan är slut... och ändå räckte det med ett lager för att det skulle täcka.
  
 
 
 
Sheer Botanical Lipstick. 61 Tangerine.
Matchande läppstift verkar ju härligt men... nej. Det blir inte bra.
 
 
 
Sheer Botanical Lipstick. 42 Rose vif.
Vissa färger kan i alla fall inte jag ha och denna rosa är definitvt en av dom... men läppstiftet finns i många färger och det kändes lätt att applicera.
 
 
 
 
Exfoliating Shower Gel - Organic Raspberry. 
Det känns som att duscha i hallonkräm faktiskt, både vad gäller konsistens och doft. Dessutom är det kärnor i och det förstärker ju känslan. Något obehagligt i början men den luktar gott och förpackningen är slut så något rätt har den. En fördel är att även om doften är kraftig så stannar den inte kvar på huden efter duschen... vilket leder oss till...
 
 
 
 
Precious Dry Oil.
Min absoluta favorit! Doftar underbart, är go att smörja in och den sprider sin arom heeela långa dagen. Dessutom skimrar den i guld så man ser riktigt brun och härlig ut (man kan till och med ha det i håret om man vill)... och visst minner kokosdoften om Tahiti :)
 
 
 

Snyggaste kosse-kassen

Jag beställde en kasse av Lena och jag är himla nöjd. Den fylldes med lite garn och fick följa med på jobb idag. Tack Lena!
 
 

 
 
 
 

Man ska inte...

men det är så svårt att låta bli. Att köpa garn och inte veta vad man ska göra med det är lite dumt men är det rea så är det.
 
 
 
 

Tovade hattar

Det här var riktigt roligt och jag tror att jag kan göra hur många som helst. Tänkte göra en modell till men sen får jag nog stoppa :) Skillnaden mellan vanliga och rundstickor blev att den med rundstickor kändes bättre i storlek när den var färdig och dessutom gick det åt mindre garn.
 
 
Ska sätta något på brättet på den grå och får rota bland mina gömmor. Kan ju i och för sig virka en blomma men det är nog tid för något "höstigare" nu.
 
 
 
 
 
 

Spännande

Jag har stickat två hattar, samma mönster, en med vanliga stickor och en med rundstickor. Eftersom det blev en sådan skillnad så ska det bli spännande att se resultatet efter tovning. 
 
 
 

Marknadsfynd

Var på den sista skånska sommarmarknaden igår och hittade den bästa väskan... både snygg, smart och praktisk.
 
 
 
 

Låt oss sticka

...blir bäst så :D
 
 
 
 
 

Blivit ompysslad

Vilken lyx man har ibland och jag njuter av varje sekund. Dottern har gjort handmassage, jag har fått handbad och riktigt fina naglar. Jag brukar inte bry mig så mycket när naglarna är korta men dom blev så snygga och jag känner mig helfräsch nu.
 
 
 
 
 

Massa goa tomater

Jag har 7 tomatplantor så nu har vi det väldigt lyxigt på den fronten. Vet inte riktigt vad det är för sort men dom är pyttesmå, jättegulliga och ljuvligt goda.
 
 
 
 

Cirkelvirkad kofta

Idag har jag tvingat sonen att fota ett av de färdiga sommarprojekten. Det gick på en halv minut så några utsvävande poser blev det inte.
 
 
För mönster klicka på bilden.
 

Blir nästan lite överväldigad

Har så många projekt jag vill göra och börjar få svårt att bestämma vad jag ska göra först. Det har faktiskt blivit en del virkat i sommar och allt är klart eller håller på att avslutas. Jag ska visa så fort jag får tag på en frivillig modell :)
 
Är nog lite sugen att testa det här med tovning... hmmm... en hösthatt kanske.
Den här till exempel... så grymt snygg.
 
 
 
 

Första chillisen färdig

Det blev en Hungarian hot wax som fick inleda chilisäsongen i år. Eftersom det är fler frukter på gång så tog vi denna redan när den var gulaktig (blir röd när den är helt mogen) och det var nog tur för den var riktigt stark ändå. Vi skar den i små bitar och blandade med majonnäs och det blev så himmelens gott.
 
 
 
 

Loppis

Ett halsband och 2 kg klippta tygremsor för summan av 15 kronor, det känns som ett fynd det.
 
 
Nu ska jag testa att virka med tygremsorna och funkar det utan att händerna halvdör så ska jag helt klart dit och köpa mer. Rena lyxen att slippa klippa själv ;)
 

När man är totalt uttråkad

Man sitter i en bil, det är sambon som kör och man vet inte riktigt vad man ska hitta på...
 
FOTA MOLN SÅ KLART...  ;D
 
 
 
 

Så funkar det

När ens son tagit körkort så kan föräldrarna dricka öl till maten. Det var längesedan eftersom jag alltid kör annars :)
 
 
 
 

RSS 2.0



Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...