Popcornväska

Så var den färdig, den lilla väskan. Det kommer inte att få plats med så många popcorn förstås...
 
Skojade bara, det är mönstret i mellandelen som kallas så :)
 
Mönstret hämtade jag på Drops
 
 
 

Case closed

Efter att ha pratat med både veterinärklinik och djursjukhus, så är det bestämt, det inte ska göras mer för Tiny. Hans urinblåsa är genomgången på alla sätt och det hittas inga fel. Han blir helt enkelt lite kissnödig på nätterna och det är bara så... basta. Vi har så klart pratat mycket om detta här hemma och kommit fram till att så länge han bara kissar i duschen så är det ok för oss och skulle det eskalera så får vi diskutera hur vi ska göra då.
 
Just nu mår han förträffligt bra, han har bantat några hekto och har ingen morgonstelhet längre (nyponpulvret gjorde nog susen), så allt känns bara jättehärligt. 
 
 
 
 
 

Är det bara jag?

Förstår inte varför mina glasögon mer eller mindre alltid ser ut så här...
 
Visserligen åker dom av och på konstant men inte fasen tar jag på glaset när jag gör det.
 
 

Lusten tillbaka?

Jag har inte haft lust att varken sticka eller virka det senaste året och har tyckt att det är lite ledsamt så klart. Tröjan jag började på i februari ligger här och mormorsfilten som ska sys ihop gillar jag inte längre färgerna på.
 
Igår hittade jag ett mönster till en liten fin väska som såg så härlig och fin ut att man bara vill göra den och minsann om jag inte hade garn hemma också :)
 
 
 
 
 
 
 

Gladbok

Jag försöker att stanna upp och njuta av bra händelser och ögonblick som sker varje dag. Oftast glömmer man bort dom efter ett tag men det ska det rådas bot på nu. 
 
Lösningen är en Gladbok och i den ska jag plita ner de saker i mitt liv som gör mig glad och som jag är tacksam för. Sen kan jag läsa den när jag känner mig lite ledsen och nere eller när jag inte har vett att uppskatta de fina sakerna i livet  :)
 
 
 Tror att jag ska börja med att skriva om hur tacksam jag är för mina fina barn och att jag är så glad över att få vara delaktig så stor del av deras liv som jag är. 

Åskar

Årets första åskoväder är här, lite snopet efter en strålande solig dag med 25 grader. Man får verkligen passa på att njuta och ta tillvara på de fina dagarna... och det gjorde jag :D
 
 
Nu stoppar jag näsan under täcket och låtsas att jag inte hör hur det dundrar.
 
 

Tiny, mitt charmtroll

Jag plockade lite i hundarnas låda och hittade denna fina väst. Visst är han en liten Rocker... linslusen :D
 
 
Kommer ihåg att jag köpte den som en plojgrej, men han blev helt glad när den kom på och hade absolut inget emot att ha den på sig.
 
 
 
 
 

Grattis tjejer!

Dottern och Dominators vidare från delfinalen i "This is Talent". Nu väntar finalen i juni, spännande :)
 
 
 

Fredagsfix

Har grejat i vårt lilla uterum idag. Satte ut alla plantor också, får hoppas dom överlever chocken.
 
 
 
 

Det var det det

Fick ett av mina migränanfall igår kväll (kräk, kräk, kräk, huvdvärk, sova länge, frisk). Nu får jag det så sällan och då oftast på mina lediga dagar, men idag fick jag stanna hemma från jobb. Känns lite skumt sådär. Nu ska jag äta en rejäl frukost och sen ska jag njuta av dagen, det är toppenväder ju.
 
 Den här bilden tog jag häromveckan när jag tänkte delta i Fototriss med temat Mod. Jag skulle ge mig in i flocken av 100-talet kossor och fota, men det fanns inte en endaste ko när jag kom dit... kanske tur det :D
 
 
 

Snackar för mycket

Nej, en dag i stickningens tecken blev det inte :D
Jag gick med i en grupp på FB där det ges städtips och då hyllas bikarbonatets fantastiska verkan. Vad kan jag säga... ni vet... jag var tvungen att testa hahaha.
 
Vasken skiner, ugnen är snygg och just nu körs diskmaskinen med bikarbonat för att bli lite fräsch. Testade att rengöra ryamattan men det hjälpte inte mycket, smutsiga hundar har legat där och det känns som att lösningen ändå blir att köpa en ny. Men jag är nöjd och ska testa fler grejer, ska bara köpa hem lite mer... bikarbonat.
 
Det går tydligen att använda till allt, kolla här.
 
 

Det är väl märkligt...

Jag jobbar jättelite och har därmed många lediga dagar. Hur kan det då komma sig att jag måste planera in avkoppling???
 
Hmmm, kanske mina att-göra-listor har något med saken att göra...
 
I morgon ska jag bara skriva en mening på min lista... 
 
 
 
Nu vet vi ju alla att det inte blir så, men det är härligt att veta att jag kan, om jag vill :)
 
 

Tvättmaskinens tur

Jag borde ha blivit lite ledsen när även tvättmaskinen gick sönder men jag är så himla glad för den nya, så jag skippar ekonomitänket för en stund.
 
 

Grattis Österrike!

Fantastisk röst, inte så kul låt och ett stort politiskt ställningstagande för en del (fast det var nog inte så många svenskar som höjde på ögonbrynen för att en dragartist vann).
 
Roligt för Österrike i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mååål

Så var då Vårruset över för den här gången. Det blev en riktigt trevlig kväll med taggade arbetskolleger och dottern. 
 
 
Jag hade gjort upp ett tidsmål innan och det uppnåddes utan problem redan veckan innan, så igår sprang jag bara precis för att det var kul och kände ingen tidspress.
 
Efteråt blev det picknick och jag kom hem med en hel massa kul grejer.
 
 
Nu är fokus tillbaka på mina Malena Ernman-armar (som i ärlighetens namn har blivit lite försummade de senaste veckorna).
 
 

Fler fickor åt folket

Jag älskar kläder med fickor. Hade jag fått välja så hade alla tröjor och tunikor haft detta praktiska, härliga, påsydda fack.
 
 
 
 
 

(För) tidig morgon

Vaknade en halvtimme innan klockan ringde för att Tiny var orolig och sprang upp och ner i trappan. Man får vara snabb om man ska hinna... den gamle har börjat få problem med blåsan och jag hatar att torka hanhundskiss det första jag gör på morgonen. 
 
 

Blir lite lycklig

...när det växer i dom små krukorna. Jag tycker det är lika fantastiskt varje gång man ser hur det lilla fröet blir till en grön pinne och slutligen en stor växt. 
 
 
Idag har jag planterat om en massa tomater, chillisar och några gurkor, så nu står det krukor på halva köksgolvet. Det gäller att planera sina steg med andra ord.
 
 
 

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...