Snodda skott växer bäst

...fast det verkar dessa också göra som jag fick av snälla tjejer.
 
 
 
 

Jag älskar mina morgnar

 
Ensamhet...  Tystnad... Frukost... 
 
 
 
 
 

Jobbsökare

Har ändrat mitt schema så nu blir jag ledig i 9 dagar och kommer att vara det en gång varje sexveckorsperiod. Den här gången känns det ok, har massor jag vill göra, men framåt kommer en så lång ledighet att kännas onödig och jag kommer förmodligen att dö av tristess.
 
Tror ni det finns någon som vill anställa en kvinna i sina bästa år, med vuxna barn och som älskar att jobba mycket och gärna i högt tempo? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plötsligt vände det

...och Isa blev modell för en stund. Hon kan minsann när hon sätter den sidan till.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndagspyssel

Planterade om mina pelargoner och det var så skönt att kunna stå ute i solvärmen och göra det. 
 
 
 
 

Hård vecka

Mars var inte min flitigaste träningsmånad, det blev en två gånger i veckan och jag kände att jag behövde backa lite och äta upp mig för att få ny energi. Snacka om att jag fick vad jag bad om, viktuppgången gjorde gott och nu har jag kunnat öka samtliga vikter på gymmet och träningsglädjen har verkligen återvänt.
 
Den här veckan har jag kört 7 träningspass så kroppen ska få vila lite nu ett par dagar, vilket behövs för jag känner mig riktigt härligt trött i hela kroppen. 
 
 
 
 

Det kan inte bara vara jag

 ...som tycker att dagarna går för fort och att man inte hinner med allt man vill göra trots att man stiger upp tidigt och aldrig kommer i säng innan midnatt.
 
Som idag till exempel: 
Steg upp 5.20, jobbade till 15, hem, ut med hundarna, lagade middag, käkade och stack sen och tränade. Kom hem vid åtta, duschade, plockade undan lite, strök gardiner och sen en kopp te i soffan. Nu är klockan 10 och det känns som att jag inte har gjort nåt vettigt på hela dagen fast det har gått i ett, det är väl konstigt...?
 
 
 
 
 
 

Hoppas på lust i år

Förra året var jag inte många minuter i vår trädgård och kände inte alls för att vara där heller. I år har jag inte så mycket val eftersom vi ska ha sonens student där om det blir fint väder. Kanske lika bra att man blir tvingad annars förfaller den väl totalt. Vem vet, lusten kanske kommer tillbaka bara jag börjar. 
 
 
 
 
 
 

Jag älskar dom små gula

Pratar så klart om Minions. Dom uttrycker saker och ting så bra hihihi.
 
 
 
 
 

Nu ska nästa student planeras

dotterns student var vi ungefär 50 personer, nu till sonens så blir vi kanske 15-20 och jag är glad för att jag har dokumenterat det mesta från förra gången. Det blir bara till att bocka av efter listan och köra.
 
Några i min omgivning tyckte att jag var lite överdriven när jag skrev ned allt jag köpt, var jag köpt det och hur mycket det kostade. Jag skrev och skissade hur allt skulle se ut och dokumenterade sedan med bilder och slutligen så skrev jag efter festen hur mycket som gått åt.
 
Nu är jag riktigt nöjd med att jag är en organiserad "listtyp" och till dom som gjorde sig lustiga över det vill jag bara säga: "Ni kan ju be snällt så kanske, kanske ni får låna mina papper när det blir er tur!" 
 
 
 
 
 
 
 

Nån gång ska vara den första

Säsongens första grill och hela familjen är samlad, vilket är ovanligt nuförtiden. Jag fick njuta av både skön solvärme, god mat och härligt sällskap.
 
 
 
 

Börjar Facebook bli ointressant?

Ja, jag tror det faktiskt. Jag har alltid varit en riktig nörd när det kommer till datorer och sociala medier och jag tror knappt den första internetbutiken öppnade så var jag där med en gång. Internet har nog bidragit till att man kräver en viss utveckling och förändring i hyfsat takt och där har inte Facebook hängt med riktigt tycker jag. Det börjar bli lite tråkigt och från att ha gått in där flera gånger om dagen så kan det nu gå flera dagar innan jag tänker på att det ens finns. Visst hade det varit spännande med nåt nytt koncept nu istället...?
 
 
 
 
 
 
 

Snart är den hårdkokta helgen över

 
 
 
 
 
 

Tomaterna gror

Jag satte dom i måndags och redan i torsdags var den första uppe och nu är det hur många som helst. Det gick verkligen snabbt.
 
 
 
 

Påskhelg = jobbhelg

Varje påsk tyvärr... men det ska visst bli fint väder i alla fall... och det kändes ju som lördag igår...
 
 
 
 
 
 

Tror ni detta räcker till 4 pers?

Jag är inte mycket för att överdriva, möjligen att jag har lite svårt att beräkna portioner. 
 
 
 
 
 
 

Pellisdags

Tid att pyssla om de övervintrade pelargonerna lite, klippte ner och tog en del skott. En massa nya plantor kan man alltid hoppas på.
 
 
 
 
.

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...