Vem gör så här mot en annan människa?

Alltså va? Lägga ett choklad mitt i kylen när jag försöker gå ner i vikt.
 
 
Ja, nu får jag ju ta en paus med mitt sunda liv, så enkelt är det... och det är inte mitt fel.
 
 
 

Lättat i röran

Varför står man och drar runt i besticklådan varje gång man ska laga mat... när lösningen är så enkel?
 
 
 
 

Får bli en lugn vecka

Har klara känningar i ryggen efter att ha jobbat 2 pass. Planen för veckan är att skippa både gymmet och spinningen och köra 2 jympapass och ett corepass, sen hoppas jag att jag är helt återställd. 
 
Håll tummarna för mig!
 
 
 
 

Finns ingen anledning att svälta sig

Det senaste året har jag haft stora problem med min mage och för 3 månader sedan bestämde jag mig för att sluta äta gluten. Nu tror jag inte att jag är glutenintolerant utan att det helt enkelt finns livsmedel som jag inte klarar att äta och gluten i stor mängd är ett av dom. Nu mår jag för det mesta toppen och har gått in för att hitta glutenfria alternativ till allt och då menar jag allt. Det har bakats och testats och nåt jag snabbt fick klart för mig var; att köpa färdiga produkter inte bara är dyrt utan också onödigt kaloririkt.
 
Naturligtvis har jag gått upp i vikt men nu ska det bort. Jag hatar att gå hungrig så i det här huset äter man ordentligt om man vill tappa några kilo.
 
Inte världens roligaste bild, är tagen med mobilen.
 
 
 
 
 
 

Testat denna kombon?

Ibland tror jag att vin passar till allt...
 
Det gör det inte!
 
 

Virkad strandväska

Köpte en ny strandklänning och ville ha en matchande väska, ifall jag åker till varmare breddgrader eller så.
 
 
Mönster från Drops.
Jag ändrade proportionerna litegrann och använde garnet "Paris" istället.
 
 
 

Innehållslös dag

Idag har jag verkligen bara tagit det lugnt och det mest ansträngande har varit att laga middag och sett till att sonen fått med sig mat till jobb. Jag går fortfarande som en vaggande anka men det ska nog bli bra så småningom, har ju  en stark rygg i grunden. 
 
Tur i oturen, jag fick hem nytt garn igår så sysslolös har jag absolut inte varit.
 
 
 

Gym är inget för veklingar

Så ligger jag då här på vardagsrumsgolvet och kommer ingenstans...
 
Var på gymmet i förmiddags och tappade koncentrationen för en tiondels sekund och då högg det till i ryggen. Eftersom jag har haft lite ont i ländryggen ett tag så har jag trappat ner rejält på vikterna, tack och lov för det idag, annars hade jag stupat på plats. Nu har jag så jädra ont att jag inte kan resa mig och jag börjar misstänka att jag får ligga här tills sonen kommer i natt hahaha ajajaj. Ahh nää, nu är jag kissnödig...
 
Det här hjälper inte ett skit kan jag säga
 
 
 
 
 

När matte är borta för mycket

...då måste det kompenseras.
 
 
Isa lämnar mig inte många sekunder när jag är ledig och får hon inte sin tid så blir hon ledsen och ibland till och med deprimerad. 
 
 

Blir inte alltid som man tänkt sig

I mitt huvud så såg jag en sommarfin klänning utifrån det här mönstret...
 
 
Mer en vinterklänning om man väljer det garn som står i beskrivningen... vilket jag för en gångs skull gjorde. Får nog bli något annat av det här.
 
 
 

Överraskningsfest för svärmor

 ...och det blev så himla lyckat! Hon fyllde 65 och hennes barn ville göra något extra för henne. God mat, trevligt sällskap och en enad familj som inte setts på flera år, det var såå roligt med all glädje. 
 
 
 
 

Vad är det för fel på mig?

Nu har äntligen det fina vädret kommit och vi vet alla att det förmodligen inte varar så länge och då måste jag... städa.
 
Jag fattar inte, så fort det blir varmt och skönt så får jag ett sånt behov av att plocka undan eller dammsuga eller rensa ur garderober, ju varmare desto mer får jag gjort.
 
Är det någon form av solsting kanske?
 
 
 
 

Tomatens återkomst

Längesedan jag blev så där rysligt flåsig och högröd i ansiktet när jag tränar men jag tror minsann att jag har blivit lite lat och inte ger järnet alltid. Nu har jag börjat på spinning igen och här finns inga genvägar, det är bara att trampa på.
 
 
 
 
 
 
 

Vissa dagar är bara bättre än andra!

Träning i förmiddags och sen vidare till dottern för lunch och fix med mina naglar. Därefter åkte vi till Hörby marknad och mös i solskenet och nu på kvällen blev det en härlig hundpromenad.
 
Och det bästa med hela dagen var att jag tillbringade den med dottern. Det är inte så ofta längre som vi ses bara hon och jag. Toppendag!!
 
...och nu lite jordgubbar innan jag kryper till kojs.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...