Är E-Type kung?

Har precis sett "Så mycket bättre" där E-Type var huvudperson i kväll. Kan bara säga att i den här familjen står han mycket högt i kurs. Vår son, som inte var så gammal under hans storhetstid, berättade nu precis att han under flera år faktiskt trodde att E-Type var Sveriges kung eftersom vi inom familjen inte säger E-Type utan just... Kungen =)
Julklappsshopping

Idag är det en månad kvar till julafton och julklappshandel står på schemat. En hel lista ska avverkas.Och i kväll blir det en röj på vinden efter ljusstakarSer fram emot den här veckan

Nu tänker jag tillåta mig att börja pyssla inför julen. Den här veckan ska det putsas fönster, sättas upp nya gardiner, det ska plockas fram adventsljustakar och göras en adventsgrupp. Ska även handla det sista till paketkalendrarna och sedan slå in mååånga små paket då. Lite bakning ska vi väl hinna med också =)

Tur att man bara jobbar tre dagar denna veckan.


Morgonstund

Tyst i huset, det enda som hörs är ett svagt gurgel från kaffekokaren. Det är lördagmorgon och jag ska strax köra till jobb. Snart  tar dagen fart men inte riktigt än. Ska först sitta här en stund och bara njuta av mitt kaffe och tystnaden.
Den här stunden är bara min!Stickat fodral till dynor

Nu är det snart dags att skifta färg i vardagsrummet, från höstigt orange till rött. Passade på att sticka nya fodral till dynorna som ska vara på pallarna.Här blir det mjukt för rumpan =)

Fler som blir stressade?

Jag satte en räknare på bloggen eftersom jag tänkte att det kunde vara en lite trevlig grej att följa hur många dagar det är till julafton.

Men... nyss var den på 60 och nu står den redan på 38! Hur jäkla stressande är inte det?

Nu ser man hur fort dagarna går. Planering är ledordet här!


Bara att ta tag

Idag är jag ledig och oavsett vad jag tycker om städning så är det precis vad som ska ske i detta hus. Hade hoppats på lite fönsterputsning men står nog över eftersom tempen ligger runt nollan och det är snorkallt. 
Ok, jag överdriver... inte riktigt såå kallt är här, men jag fick faktiskt skrapa rutorna på bilen när jag skulle köra hem efter jobb igår.

Kan någon liva upp min värld?

Den här dagen måste helt seriöst vara den tråkigaste genom tiderna. Inte ett dugg har jag gjort, har bara varit totalt lam. Det här håller inte, jag är så sjukt trött och kan inte ta mig för något... inget är kul.

Hoppas min Mivitotal börjar verka snart för jag vet ju att det är en försenad hösttrötthet.

Jag har äntligen skaffat Spotify och det är ju positivt i alla fall =)Min bil är ett handikapp

Joo, så är det! Idag har jag varit runt lite och shoppat. Problemet kommer när jag ska parkera... tänk om jag ställer mig bredvid en klantskalle som bara smäller upp sin dörr i min bil! Jag är ju tvungen att ställa mig längst bort nu där ingen annan orkar stå eftersom det är för långt att gå. Undrar om det här tänket går över snart... annars lär jag få mycket motion nu i december när alla ska handla julklappar.

Tänk att komma ut och se detta. Jag hade förmodligen dött!

Wohoho, har köpt bil!

Äntligen har jag köpt ny bil och slipper oroa mig för gnisslande skrapande ljud när jag kör. Nu kan jag koppla av och bara njuuuta!


Otippat Ranelid!

Har precis kollat in bidragen till Melodifestivalen 2012. Förutom dom vanliga bla bla bla, så ska Björn Ranelid bidra med en låt. Detta kan ju bli hur bra som helst!! Dessutom ska han framföra den själv, men där är jag allvarligt talat lite kluven. 

Spännande ska det i alla fall bli när denna ordkonstnär ställer sig på scen.
Bilden är lånad från Björns FB.

När jag blir gammal...

...då ska jag ha byns fräckaste rollator
...och så ska jag nog testa vattenskidor...
Gör jag hunden galen?

Hela eftermiddagen spenderades med familjen. Far och son körde med sina crossar och jag gick iväg med hundarna på långpromenad. Kallt men en fantastiskt härlig dag.

Jag undrar lite grann över mitt fotograferande... är det alltid fotografens "fel" att bilderna blir lite konstiga, kan det inte vara objektets fel ibland? För det är väl inte jag som gör att Isa ser galen ut?

Eller att Tiny ser ut som en gris istället för en hund?

Nu är internetet bara mitt

Sonen har haft LAN i dagarna 3, så då blev det helt enkelt inget internet över till mig. Noll, nada, gick inte att logga in ens. Ikväll är hela internet bara för mig.
Här ska jag sitta och bara mysa med en kopp te när jag kikar in till er =)
Ska bli så skönt och avkopplande!

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...