Man ska kanske tänka sig för innan man önskar

...det kan faktiskt slå in. För ett tag sedan så beklagade jag mig litegrann här om att jag hade för mycket egentid nu när barnen är vuxna och att jag ville ha ett extrajobb. Kort därpå blev det också så och till den milda grad att mitt ordinarie arbete nu är mitt extrajobb. Har med andra ord fullt upp men nu blir det inte särskilt mycket tid över till blogg, handarbete och pyssel. Nu hoppas jag att jag kan hitta ett jobb som blir fast så att det går att planera lite framöver. Ja, man är minsann aldrig nöjd :)
 
 
 
 Idag bjuder jag på tårta!
 
 

Barnförbjuden virkning

En liten kul grej i höstmörkret.
 
 
 
Till sambons och sonens stora förtjusning...
 
Jag hittade mönstret här
 
 
 
 
 
 

Från trist känsla till supermyskänsla

Idag har jag varit trött, lite höstdeppig och allmänt seg, så det blev några timmar vid datorn. Snacka om att jag fick julinspiration! Jag kan börja pyssla med en gång, men först ska sommarprojekten göras klara.
 
Ja, ni vet vid det här laget att jag (ibland) gör grejerna nääästan färdiga och sen tröttnar jag lite eller påbörjar nåt annat. Nu väntar en filt, ett linne och en kofta på att färdigställas... 
 
Testade att göra glutenfria pannkakor. Helt ok men himla mäktiga.
 
 
 

Hösten är räddad

Fick med Keplers "Sandmannen" när jag köpte en tidning i somras. Den var så jädra bra så jag beställde de övriga i serien också.
 
 
 
 

Gott att klippa ner i sallad

Tänkte att det kanske gror lite snabbare om man sätter vitlöken i vatten först. 
 
 
 
 

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...