En del slänger metallskrot på tippen...

jag sparar mitt i ögat!
 
 
Jag skulle runda till några skarpa kanter på ett armeringsnät och lyckades så klart få in en del i ögat. Det hände i onsdags men inte fasen trodde jag att något hade fastnat. I natt var smärtan smått outhärdlig så det var bara att ringa en vårdcentral nu på morgonen. Man är inte så tuff när man ligger där på britsen och läkaren pysslar runt i ens öga kan jag säga. 
 
 

Vad ska jag göra idag?

Nu kommer vår säng om knappt en vecka och jag har så mycket jag måste bli klar med innan. Jag letar fortfarande efter höga sängbord, vilket tycks vara himla svårt att få tag på. Jag får nog åka på loppis på lördag och se om jag kan hitta något där. 
 
Nu ska det målas lister för glatta livet!
 
 
 
 
 

10 veckor till Vårruset

I år ska jag anta utmaningen från en lite annan vinkel. Jag ska nämligen följa ett träningsprogram som om jag är helt otränad, allt för att jag ska motivera mig själv. Ska även försöka lägga träningen utomhus så mycket det går fast jag hatar kyla och blåst, men vad gör man inte för terrängkänslan? Här ska det löptränas 2 gånger i veckan med början i morgon.
 
 
 
 

Plötsligt händer det

Inte så väldigt ofta men ibland så känns det gött att bara släppa tankarna på att äta rätt. Om någon i min familj läser detta så kommer dom att tro att jag hittar på... ja, inte så mycket chokladen och muffinsarna men pizzan. Jag gillar egentligen inte den sortens mat särskilt mycket och tycker att himmalagat från grunden är bäst men idag orkade jag inte bry mig.
 
 
En sak är i alla fall säker, en pizza från pizzerian kan variera ganska mycket i kvalitet och det är lite som Lotto, väljer man en pizza från frysdisken då vet man vad man får.
 
 

Snaran dras åt

Nu är det väldigt många i min omgivning som är störtförkylda. Jag vill verkligen inte bli sjuk men frågan är om jag kommer undan. Sonen har tillbringat lördagkvällen i soffan, visserligen mysigt att se film med honom men han mår nog inte så bra tyvärr.
 
 
 
 
 
 

Man snackar om manliga förkylningar

... det är ingenting jämfört med den manliga tandsmärtan. 
Vi skulle fixa vårt sovrum den här veckan och sambon skulle operera en tand i måndags... ingen bra kombo alls. Det är mest gnäll och irritation och fast vi andra försöker vara förstående så finns det en gräns. Dottern har flytt hemmet, sonen ser vi knappt till heller och jag handlar eller tränar läääänge. Häromdagen blev jag så frustrerad att jag stängde in honom i sovrummet och så fick han vara där och skälla på skruvar och gipsskivor och bråte. 
 
Det märkligaste är väl att han själv inte tycker att han är särskilt gnällig.
 
 
 

Proteintorka

Det rekommenderade dagliga intaget (RDI) protein för min del är ungefär 50 gram. När jag tränar måste jag upp i 90-100 gram och det är minsann inte det lättaste. Jag har räknat på det nu ett par dagar och inser att 45-50 gram är vad jag får i mig. Undrar om det kan vara anledningen till att min ork inte är på topp? Nu ska jag gå in för en förändring så att jag har kraft att börja löpträna litegrann under våren.
 
 
 
 

Något avig är man

Jag har ju börjat med dominostickning och det är i princip bara räta maskor. Nu har jag upptäckt att när jag är upprörd eller irriterad så stickar jag istället aviga maskor... konstigt va?
 
 
 
 
Kanske därför det sägs att stickning är terapi, man är tvungen att lugna ner sig och fokusera på det man gör  :)
 
 

DET är kärlek det

Inte en enda gång under alla år som jag och sambon känt varandra har han klagat på att jag klämmer kaviar- eller majonnästuben på mitten trots att jag vet att han tycker att det är väldigt mycket "fel" sätt. 
 
Ha en skön ALLA   DAG!
 
 
 
 
 
 
 

Knäppehund

Trots sina 8 år så beter sig Isa fortfarande som en valp och det skumma är nog att vi ser henne som en också.
 
 
 
 

Problemet löst

Jag gillar rutor, att virka dom, att sticka dom, det kvittar. Det jag inte gillar är att sy ihop dom så jag var bara tvungen att leta efter ett sätt där jag kom ifrån det här. Lösningen blev dominostickning. Enkelt, snyggt och hur kul som helst!
 
 
 
 
 
 
 

Lite märkligt är det allt

Vårt superblåa rum är nu förvandlat till vitt. Idag frågade jag dottern vilken färg hon ville ha på gardiner och kuddar och vad tror ni? Blått... så klart.Varför gör man sig till och målar och fixar, vi kunde behållit de blå väggarna och garderoberna precis som de var  :)
 
 
 
 
 
 
 

Cloetta lanserar...

nytt gott den kommande veckan. Jag har så klart testat och det blir både ris och ros.
 
 
Jag är ganska förtjust i lakrits så jag blev väldigt glad när jag smakade Viva Lakrits Kristaller, mjuk och go sötlakrits som kola... mmm. Känns som att serien är komplett nu med Pärlor och Juveler sen tidigare.
 
Läkerols nya smak, Salty Caramel, är lakrits, kola och en gnutta havssalt och jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det. Smaka själv skulle jag nog säga!
 
 
 
Nu har även Läkerol kommit med nyttopastiller som är bra för tänderna. Man ska ta 2 efter en måltid för att få friskare tänder och en fräschare andedräkt.
 
Min favorit blev helt klart DentaFresh Menthol, den smakade gott och fräscht och kändes ända upp i näsan utan att vara stark. En sådan ask kommer jag att ha i väskan hädanefter.
 
 

Melodifestival: Därför skåningar igen

En låt stack ut och borde vara den enda som gick vidare i kväll.
 
Annars var det mest mög... som vi säger här i Skåne.
 
 
 
 

Återhämtningsmål är grejen

Har känt mig trött i kroppen när jag har tränat och det har varit riktigt tungt emellanåt. Jag förstår att jag måste ändra kosten för att orka med så nu har jag börjat äta direkt efter träningen och redan nu känns det som att det faktiskt fungerar, jag har ökat på lite vikter på gymmet och jag blir inte så tung i kroppen på flåspassen. Nu blir det skärpning med bra mat och att äta var tredje timme som jag har gjort innan (och inte fattar varför jag strulat med).
 
Jag har inget behov av att ha synliga muskler men vill känna mig fast och framför allt stark i kropp och själ.
 
 
 
 
 
 
 

Fy fasen vad dyrt

 
Jag och dottern var på IKEA och skulle ha lite inredning till hennes garderober men det gick ju loss på en halv miljon. Varför ska allt som har med förvaring att göra vara så himmelens dyrt? Vi köpte inget speciellt heller, några hyllor och en klädstång.
 
 
 
 

Sanering pågår

Som man bäddar får man ligga eller som i det här fallet, som man sågar får man städa.
 
Jag: "- Du kan inte stå och såga i samma rum som vi lägger golv, det blir så smutsigt "
Sambon: "- Då får jag göra det i köket "
Jag: "- Ja, gör det! "
 
Alltså... ibland måste jag ifrågasätta om det står rätt till i mitt huvud...
 
Nu har jag skurat allt från alla möjliga håll men måste ta i skåp och lådor också... alltså va?
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...