Röstlös och menlös

Jag tappade rösten i torsdags och nu börjar jag undra vart den har tagit vägen. Det märkliga är att när man inte kan prata så har man så mycket att säga. Blir totalt överkörd av familjen som låtsas att dom inte hör och gör precis som dom vill, mycket irriterande. Det uttalas till och med att det är så tyst och lugn här hemma nu.

Igår blev jag tossig på sambon och gav honom en rejäl verbal dänga. Han tittade på mig, skakade på huvudet, sa "jag hör inte vad du säger"... och gick. Sånt kommer minsann att straffa sig när jag är tillbaka igen =)

Nu ska jag köra och jobba och försöka vara tyst hela dagen, fast jag vet redan nu att det inte kommer att funka naturligtvis =)

Ge mig min röst tillbaka!!

Ingen kul bakelse

Igår var det den stora dagen då man skulle äta semlor, eller fastlagsbullar som man säger här i söder. Vi gjorde några i förra veckan så det lär inte bli fler i år. Tycker nog att det är världens mest överskattade bakelse. Brukar göra med vaniljgrädde för att den ska smaka något så när =)Konstigt att just semlan har en egen dag. Tycker vi ska införa en Napoleondag, Budapestdag och Schwarzwalddag också.

Melodifestivalen: Skäms SVT

Nu sitter jag här med en extremt ledsen tjej som skulle ha dansat i melodifestivalen på lördag. Att detta nu inte blir av beror på svt´s inkompetens, rättigheterna till musiken var inte klara??! Nu 5 dagar innan delfinalen i Malmö meddelas 14 besvikna tjejer om att "Det är sånt som händer" och att all deras träning är totalt bortkastad.

Flera av tjejerna har sakat både tid och pengar för att få vara med i detta drömprojekt. Anhöriga har köpt biljetter (690:-/st) för att få se sin dotter, sitt barnbarn, flickvän, kompis dansa på scen dessa få sekunder som betyder så oerhört mycket för oss inblandade. Många var det som var glada för deras skull och skulle bänka sig framför tv`n på lördag. Deras tränare och koreograf har lagt mycket energi på att få rätt sammansättning av gruppen, koreografi, många timmars förberedelser...

till ingen nytta!
Jag är verkligen ledsen för er skull att det visade sig att svt är rena amatörerna. De skulle naturligtvis ha bytt musik snabbt som attans och genomfört idén ändå...

För ni tjejer är proffs och hade snabbt anpassat er till ändrade planer
=)Knäpp dom på näsan Ranelid

"Att leva är att simma från stranden jag
till stranden du
i havet vi"


Såå härligt, direkt till final!
Man kan ju inte annat än älska honom =)
Kan inte vänta mer

Eftersom jag inte har något att göra på kvällarna så har jag börjat på ett nytt projekt. En svart axelvärmare blir det.


Den är fin i grönt också men det är just det garnet jag väntar på som ligger restat =(
Klicka på bilden så får du mönster till axelvärmare, mössa och halsduk.Är detta normalt?

När jag vaknade hade jag världens huvudvärk och kände att en förkylning är i antågande. Men gick upp, käkade frukost och drack mitt morgonkaffe. Huvudvärken blev bara värre och värre och dessutom kom även illamåendet som på beställning. In på toa och kräktes... och medan jag ändå var där så började jag skura toan, torka av vasken, kräktes lite till, torkade hyllor... Ja, jag kan ju inte säga annat än att man är praktiskt lagd men vad fasen...?? 

Nu mår jag prima och sitter åter med en kopp kaffe och myser. Sen ska jag fortsätta städa =)

Städning är visst ett bra botemedel, lite otippat kanske.

Alla ♥ dagHa en härlig dag och kramas lite extra!
Inget att göra!

Mina projekt står stilla i väntan på nya garner... vilka är restade =(
Så nu har det kommit till den punkten när jag inte har något att pyssla med...

Ska man fika hela dagen? Börjar bli jäkligt jobbigt det här...
Pallar inte... får i det närmaste ångest

ORKAR INTE MER!

Falsk planka

Vi blev så sugna på plankstek men har inga plankor, så vi gjorde en variant på det. Kanongott!Så fort jag hittar ordentliga grejer så ska vi göra "riktiga". Har kollat runt lite men det är inget som säljs direkt. Dom jag hittat har ingen fördjupning så då måste eventuell köttsaft rinna av i ugnen.

Kallt ute, vår inne

Nu har jag fått hem garnet till mitt påskprojekt. Man blir varm i hjärtat när man ser färgerna, så "vårigt".Vilken tur att jag inte jobbar i en garnaffär. Jag hade nog inte fått mycket gjort utan mest gått och klappat på alla nystan hela dagarna.

Måndag mooorgooon... gäspFörnyat min gamla kappa

Jag trivs så fruktansvärt bra i den men det känns en aning trist att se sig själv i den varje dag. Lite rött gjorde susen. Mönster till de virkade rosorna hittade jag på Garnstudio.comRSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...