Kvalborg, Valborg, Finalborg

Fick jag lära mig i går... Allt för att dra ut på festandet misstänker jag.
 
Våra ungdomar åker in till Lund och festar i Stadsparken med 25 000 andra, lite intimt så där. Med tanke på att de började festa redan på förmiddagen idag och antagligen redan lite igår, så undrar jag hur mycket firande det egentligen blir i morgon på Finalborg hahaha.
 
 
 
Det blev det en varm och härlig valborg. Hoppas att ni också hade det.
 
 
 
 
 

Att fotografera är frihet

Låter ju lite klyschigt men det är det faktiskt. Man får ta vilka foto man vill och hur man vill och tycka vad man vill om dom.
 
När jag gick på fotokurs så visades ett antal bilder och så skulle vi tycka lite kring dom. Jag märkte ganska snabbt att jag tyckte helt annorlunda än dom andra och såg på ett foto på ett annat sätt än dom. Detta innebär så klart inte att mina åsikter skiljer sig på ett positivt sätt från övrigas (kan ju vara som den där gubben som undrade varför alla andra körde fel håll på motorvägen) men det visar att man kan tycka på många olika sätt och lite som man vill. Det finns så klart grundregler inom fotokonsten också men det är ju inte alltid en fördel, det kan ju begränsa också. 
 
 
Jag kan älska en sådan här bild medan många rynkar på näsan och tycker att den inte är så speciell alls...
 
 
 

Så gick då spisen sönder...

och den höll bara i några år :(
 
 
Nu köpte vi en induktionshäll och hoppas att den är lite mer hållbar. Jag menar SuperPower... det hörs ju hur bra det är :D
 
 

Skam den som ger sig

Tiny älskar ben och vill helst ha många som han kan sprida ut i varje rum. I alla år så har jag jagat runt på dessa när det ska städas och tycker nog att han kan göra det själv eftersom han vet var dom är. Varje gång jag lägger ett ben i lådan säger jag "-städa" och tycker att han ska förstå vad jag menar, men precis som övriga medlemmar i den här familjen så ser han totalt oförstående ut när städning kommer på tal.
 
 
 
 
 

Så var påsken nästan över

...för den här gången. Jag har några arbetstimmar kvar på min jobbehelg, sen ska jag vara ledig ett par dar. Vågar man hoppas på sol och en gnutta värme så man kan göra premiär i trädgården?
 
 
 
 
 
 

Kul grej

Tänkte det kunde vara lite roligt att kolla hur mycket man går under en dag, så jag har laddat ner en stegräknare till mobilen. Nu går jag ju inte runt med mobilen inne, så det blir mina utomhussteg som räknas.
 
 
 
 
 
 

Idag har varit en bra "springdag"

Jag ska ju "springa" Vårruset om två veckor och det har väl varit lite sisådär med träningen inför det. Har nog kondisen till det men "springtekniken" får jag inte till. Det är dessutom värdelöst att springa i regn och blåst (vilket det har varit mycket av den senaste tiden) så löpbandet har åkt fram. Nu känns allt genast mycket bättre och jag kanske inte halvdör vid mållinjen trots allt.
 
Brukar bara lägga upp mina egna bilder men det här är supergullig, så jag var bara tvungen :)
 

Tänk dig för innan du önskar

...det kan gå i uppfyllelse.
 
Sonen frågade om jag kunde hämta nya sängkläder till honom.
-Javisst, sa jag. Vilka vill du ha?
-Nåt i rosa med Barbie hade varit fint, sa han och tyckte själv att han var jätterolig.
 
Jag erbjöd mig att bädda och hörde honom ett par minuter senare
-Amen, vad fan....
 
i
Som mamma vill man gärna kunna ge det man kan till sina barn och den här gången var det inte svårt (även om det inte blev Barbie) :D
 
 

"Påskat" lite

I år har jag inte köpt några påskliljor alls utan kör gula penséer.
 
 
 
 

Ingen är perfekt

Man måste ju liksom fylla på efter ett hårt träningspass
 
 
 
 

Det sanna vårtecknet

...det är när krassen växer och jag längtar efter ljusa våriga färger. Soffkuddar och filtar i rött ska ersättas med gula kuddar och vårgröna filtar.
 
Livet är bra härligt!
 
 
 
 

Känner mig som 5 igen

Jag har inte "pärlat" sedan barnen var små men det är ju hur kul som helst. 
Nu i kväll har jag gjort några kycklingar att hänga i påskriset, fast jag tror att jag gör nåt litet i morgon kväll också ;)
 
 
 
 
 

Ojdå...

Alla bra träningsbehåar låg i tvätten men det gjorde inte så mycket, bara på med en gammal. 
Jag märkte det så klart redan under uppvärmningen... vilket jädra misstag! 
 
 
 
 
 
 
  

Fjolårsfynd

Hittade några fröpåsar från förra året. Hoppas något av det gror. Fast det blir en del basilika i så fall... och det är ju ganska gott... :D
 
 
 
 
 
 

När livet känns pestigt

Jag har känt mig lite låg och ledsen de senaste dagarna. Då är jag så tacksam för min sambo som förstår mig och vet precis vad jag behöver...
 
 
 
 
 

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...