Min nya kamera

Så har jag fått hem den och det känns så gött. Visst var det väl frestande att välja en proffsigare modell men jag tror nog att man ska trappa upp efter sin förmåga att fota. Dessutom så anar jag att det är som att "kasta pärlor till svin" om man köper en proffskamera när man är en glad amatör :)
 
 
 
Vilken skillnad! Den nya till och med känns redigare att hålla i. Hoppas nu bara att jag gjorde ett bra köp och blir nöjd med den här :)
 
 

Vidare till...

Ullared!
 
Konstigt nog motsatte sig sambon inte ett dugg när jag föreslog det, fast det tar nog ett antal år innan han följer med igen ;)
 
 
Vi handlade inte särskilt mycket men det var en trevlig tur.
 
 

Minisemester

Är i Halmstad och bara njuter av tillvaron
 
 
 
 

Klänningen som blev en kjol

När jag var i Stockholm så köpte jag klänningen på en marknad. Jag hade inte tid att pröva den så det fick bli på känn och så klart var den för kort upptill. Nu har den hängt här ett tag och irriterat men idag fick jag tummarna ur...
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag en ny kjol tills imorgon när vi ska iväg på en minitripp :)
 
 
 

Äntligen

En jobbenatt till och sen har jag och sambon 3 dagars semester ihop. Får se vad vi hittar på, har 3 dagar i början på nästa vecka också :)
 
 
 
 
 

Härlig ursäkt

Japp, kan nog ligga lite i det :)
 
 

Idag blir det...

just det, bakning. Var i en affär med en massa fina bakformar och så klart fick några följa med hem.
 
 
 
 

Godmorgon

 
 
 
 
...och det innebär kort arbetsdag =)

Oj, oj, oj

Jag har inte haft möjlighet att träna som vanligt nu när sonen vill köra så mycket det går. Han får ju sin träning medan jag börjar svälla ut på de märkligaste ställen, och när jag nu råkade nämna det så tyckte han att vi skulle ut och jogga. Det märktes knappt på sonen efter våra 4 km medan jag kämpade för att överhuvudtaget få någon luft alls. Man har ju verkligen tappat kondisen fort... 
 
 
 

Smygtävlat

Så fick sonen då äntligen "tävlat". Klubben hade mästerskap så han hängde på och tränade/tävlade. Det blev ingen placering men han genomförde båda heaten med bravur. Egentligen förstår jag inte att han är så nällad på att tävla, han började ju köra för knappt en månad sen. Fast... eftersom han är så duktig redan nu så ska det bli spännande att få följa honom nästa säsong. 
 
Tävlingsnummer skulle väljas...
 

Tid att njuta

Ingen i vår familj är särskilt förtjust i tomater men när vi odlat själv går dom åt med en gång =)
 
Såå goda...
 
 

Semester?

Både jag och sambon tycker det är för jäkligt att vi inte har haft semester ihop så nu jobbar vi för att åtminstone få några dagar tillsammans.
 
Värmen och det fina vädret kan vi ju glömma men kanske kan solen kika fram litegranna i alla fall. Hoppas, hoppas det går att fixa lite ledighet...
 
 
 
 
 

Crosstävling

Idag har det varit tävling med sonens klubb, så klockan 6 i morse var jag på plats för att hjälpa till att fixa baguetter, lunch och fika till alla funktionärer, tävlande och besökare. Sonen och sambon, som skulle vara flaggvakter, tog sovmorgon och kom insläntrande vid 8 hahaha. Det var supermycket att göra men det blev en himla kul dag med många trevliga människor. 
 
Sonen var nog lite sur eftersom det var meningen att han skulle ha varit med och tävlat det här året. Han trodde att han inte skulle ha en chans att hävda sig men nu ser han nog det vi ser... att han är riktigt duktig. Tror han debuterar nästa år ;)
 
 

Trött som bara den

Med en tik som höglöper verkar inget funka för vår hanhund. Han har legat under vår säng och suckat och gnällt hela natten, så det har inte blivit så mycket sömn för min del. Sambon stoppar in sina öronpluggar och försvinner i sin värld och det är ju tur eftersom han stiger upp långt innan natten är slut.
 
Enligt tidigare erfarenheter så är det inte lönt att sära på hundarna heller för då ylar Tiny hela natten istället. Jaja, det är bara några dygn tack och lov.
 
I kväll ska det ätas gott i alla fall, har pizzadeg på jäsning i kylen :)
 
 

...och vad anser du om löptikar Tiny?

 
 
 
 
 

Jordnötssmör och sylt

Jag och sonen var bara tvungna att testa...
 
 
Smakade inget speciellt... inte gott men inte heller motbjudande.
 

Blir det inte mer nu?

Vädret är inte det roligaste idag heller. Man kan undra om det blir fler dopp i baljan...
 
 
Sommarens bästa investering, enligt dottern.
 
 

Den som väntar på nåt gott...

När jag väl har bestämt mig för vilken kamera jag ska ha visar det sig att den inte börjar säljas i affärerna förrän i september.
 
Åhhhh, vad jag längtar!
...och det gör sonen med eftersom jag ska filma honom när han kör cross :)
 
 

Lördag efter jobb

Räk- och laxbakelser...
 
 

Tid igen

Inte ofta Isa löper men nu är det dags. I alla år har hon haft ett svart tikskydd men eftersom man inte ser det så bra så har det ju hänt att man har glömt det när man går ut på kvällen och det blir ju lite trist så klart. Dessutom blir hon så glad när det ska på och då fick det bli ett i rosa den här gången.
 
 
Att hon ser lite lidande ut är för att jag har "tvingat" henne att posera :)
 

Stubben som blev ett blomsterbord

Skruvade fast krukorna så att de står stadigt. 
 
 
 
 

Sopsortering

Jag sitter här och tittar på när sopgubben tömmer våra tunnor. Vi har fått en himla praktisk grej, nämligen flerfackssoptunnor (ja, jag vet att typ hela Sverige redan har det, men vår kommun har kass framförhållning). 
 
Vi har blivit såå rediga på att sortera. Innan hade vi sorteringssäckar i vår städskrubb och eftersom ingen egentligen hade lust att köra iväg och tömma, så fuskade vi ganska rejält (och i samma andetag avslöjar jag att jag har pluggat miljövetenskap i några år).
 
Nu upptäcker vi istället att vi inte har så mycket restavfall utan sorterar det mesta faktiskt. Fast man blir förundrad över hur facken för plast- och pappkartonger kan bli så överfulla och funderar en del på det där med onödiga förpackningar. 
 
 

Och hur tänkte jag där?

...när jag hängde upp klänningen på en galge?
 
 
 
 

Vilken kamera?

Börjar så smått att kika på en ny kamera. Har en Canon 450D som nu har flera år på nacken och eftersom jag tar en hel del bilder trots allt så är det tid att byta upp sig. 
 
 
Har suttit och jämfört kameror... tror det lutar åt den här.
 
 

"Nya" dricksglas

Har varit på jakt efter glas som rymmer en del och som är goda att dricka saft ur nu i värmen. Som vanligt tager man vad man haver och så kom min glasburkssamling till nytta.
 
 
 
 
 

Lördag

 
 

Morgonrutiner

Jag vill gärna sitta och äta frukost i lugn och ro på morgnarna, ta god tid att läsa nyheter och bloggar. 
Sambons klocka ringde nyss och jag vet att snart kommer han farande, in på toa, sen puss och hej. Tänk att börja morgonen på det stressiga viset hahaha.
 
 
Nu ringer dotterns klocka också men där snoozas det lääänge innan hon stiger upp och far iväg som en skållad.
Nä, nu ska jag dricka en kopp kaffe till innan det är dags att på allvar börja med min dag. Det spås bli varmt i dag... hoppas... :)
 
 

RSS 2.0



Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...