Efter en hektisk dag

Nu börjar sovrummet bli klart och det bestäms att dottern ska ta det istället och att vi tar hennes rum...hmmm. Så nu blir det ytterligare ett rum att gå loss i fast inte lika mycket eftersom jag redan har fixat tak och garderob där.
 
I morgon ska vi lägga golv och sedan är det småpillet kvar i hennes nya rum då och om två veckor när sambon är ledig igen så kör vi på med vårt nya sovrum.
 
 
Man orkar inte bry sig om mat direkt när dagen har varit fullspikad.
Det fick bli varma mackor med gubbröra och en kall öl. Jag kör ramsan: lök, sill, ägg och dill för att komma ihåg vad den innehåller. Alltså ansjovis, stekt lök, kokt ägg och dill, enkelt och gott.
 
 
 

Ibland är man väldigt mycket klantigare än annars

Jag klämde fingret när jag var på gymmet, 10-kilosvikt mot en ställningskant, och nu i kväll lyckades jag klämma ett annat finger med rollern när jag målade. Vissa dagar är lite jobbiga.
 
 

Sommarkänslor

Har några vinterplagg som ska sys ihop men sen är det nog dags att ta en titt på sommarmönster. Drops har en fantastiskt fin kollektion i år och en garnbeställning ligger nog inte så långt borta i tiden. 
 
 
Ryggpartiet är så otroligt läckert på den här och om man utgår från det så finns det många möjligheter och variationer. Varje gång jag ser den så får jag en ny idé.
 
 
 

En Michelingubbes promenad

Samma problem varenda vinter... Jag fryser!!!!
Häromkvällen när jag gick med hundarna hade jag på mig:
  • Rejäla kängor med strumpor och raggsockor
  • Termoleggings, jeans och termobyxor
  • Linne, långärmad tröja, stickad tröja, fleecekofta och tjock jacka
  • 2 par vantar, halsduk virad flera varv och mössa
 
SÅ NU FRYSER JAG BARA OM ÖGONEN!!!!!
 
 
 
 
 
 
 

Dom har tjänat mig väl

...men nu får dom gå i graven, mina träningshandskar.
 
 
 
 
 

Känslan när...

man sitter i bilen på väg till jobb och inser att man har glömt att ta på deodorant. 
 
 
 
 
 

Semmelwraps - så jädra räligt

Semlor är ingen höjdare, en torr bulle med grädde och en klick mandelmassa. Trots det så har någon hittat på semmelwrapsen, en massa grädde i en strut... järk.
 
 
 
 
 

I en 18-årings bil

Man får en smärre doftchock när man närmar sig.
 
 
 
 

Varför?

Det här har jag sett på många ställen och jag undrar varje gång vad meningen med att tapetsera över konsollerna är...?
 
 
 
 
 

Träningsvärk

Eftersom det har blivit lite sisådär med träningen de senaste 6 veckorna känner jag mig helt mörbultad nu när jag kör på som vanligt. Men det är välkommen träning, det har visst blivit en liten julvalk på magen efter allt godis och alla kakor och kondisen är inte riktigt vad den borde vara.
 
 
 I morgon kör jag sista passet för veckan och sen ska jag mest ligga på soffan och käka chips. Jag lär inte kunna röra mig ändå.
 
 

Nu invaderas gymmet

Det här verkar vara veckan då alla nyårslöftesmotionärer börjar. Jag är inte superförtjust i den här perioden, det är trångt och på gymmet får man vänta på sin tur till maskinerna. Aja, (lite taskigt tänkt) men om en månad är det lugnt igen.
 
 
 
 
 

Lilla hjälpredan

Jag skrapar tapeter och Tiny övervakar. Kolla in tapetmönstret, inte att leka med hahaha.
 
 
 
 

Nu är det vår tur

Det finns ett par utrymmen i huset som vi inte har ändrat på alls och vårt sovrum är ett av dom. Vi har tyckt att det är bättre att fixa allt det andra innan vi tar tag i det och dessutom så är vi bara där nattetid och då spelar det inte så stor roll. I ärlighetens namn hatar jag vårt rum och att sätta in en ny säng där är som att kasta pärlor till svin. Nu ska det fixas och jag tycker till och med att det ska bli kul att måla och lägga golv.
 
Som synes så är det inget upplyftade rum och blått på väggarna kan vem som helst få mardrömmar av. 
 
 
 
Till och med garderobsdörrarna har denna ljuvliga färg.
 
 
 

Man måste unna sig

Det tycker i alla fall jag, så häromdagen pep vi iväg och köpte ny säng jag och sambon. Den kommer i mars och jag längtar verkligen. 
 
Vi valde en grå och en annan gavel men i stort sett ser den ut så här.
 
 
 

Så får man väl inte göra?

Väl...?
 
 
 
 
 

Idag åkte julen ut

...eller det mesta i alla fall. De röda dukarna och kuddarna får vara kvar ett tag till och några röda ljus men annars är här ganska tomt på jul.
 
Granen åkte ut fönstervägen.
 
 

Lönt jag går på rea?

Vi skulle ut och fynda lite nya kläder, jag, dottern och sambon. Mycket folk och långa köer, inte kul. Det enda jag kom hem med var 4 par vantar.
 
Jag tycker inte att det så kul att shoppa i affärer längre tror jag. Fortsätter nog att klicka hem istället, det sparar väldigt mycket tid och dessutom har dom öppet dygnet runt.
 
 
 
 
 

Igång igen

...och så himmelens härligt. December var inte direkt min träningsmånad med 2-veckorsförkylning och så julledigt på det. Jag gillar att träna och märker nu hur mycket jag har saknat det. Nästa vecka kommer passen igång men tills dess får jag roa mig på gymmet.
 
 
 
 
 
 

2015 - Mitt befriande och berikande år

Läste mitt årshoroskop i en tidning och även om jag inte tror på sånt  i vanliga fall så känns det som att det är precis vad jag behöver nu. Med tanke på att 26% av mina vakna timmar inte känns bra alls så är det verkligen hög tid för förändring.  
 
" Nu kan du åter resa dig och slå ut dina vingar och flyga högt efter år av återhållen energi".
 
Ska villigt erkänna att jag inte bara har legat lågt utan det har varit rent slöseri med mänsklig resurs. Ska bli ett spännande år detta.
 
 
Japp, jag är redo!
 
 
 

Nyårsdag

God fortsättning!
 
Inleder det nya året som det gamla slutade, med en god efterrätt. Fransk chokladkaka och vit chokladmousse...
 
I morgon är det "roliga" slut och alla julkakor åker i slasken. Är så jädra trött på småätandet och riktigt längtar efter att äta normalt igen.
  
 
 
 
 
 

RSS 2.0



Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...