Lucka 17. Knäck i olika smaker

Finns egentligen ingenting att tillägga... SÅÅ GOTT!!
 
 
Recept på polkaknäck och på lakritsknäck
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Mums:). Vi tycker det är svårt att koka knäck! Den första satsen vi gjorde blev för mjuk men otroligt gott ändå. Men den andra blev för hård att vi fick slänga allt:(. Hoppas vi lyckas bättre nästa gång.

Svar: Jag gjorde en tidigare i kväll och vände mig bort för en sekund och knäcken blev stenhård :) Bara att börja om och då med termometern i, gick ju aningens bättre kan jag säga
Mariette

2013-12-17 @ 23:20:12
URL: http://www.nakit.webblogg.se
Postat av: Linda

Termometer har vi. Hur många grader ska det vara?? Vore väldigt tacksam för svaret;).

Svar: Beror ju på hur ni vill ha dom. Kolla i receptet i inlägget. Jag gillar när dom är lite hårda först och sen blir sega så jag tar mina vid 130 grader
Mariette

2013-12-17 @ 23:27:16
URL: http://www.nakit.webblogg.se
Postat av: Linda

Så klart! Att jag inte kollade receptet! Nu borde vi våga göra göra ett nytt försök:).

Svar: Klart ni ska göra det! Lycka till!!
Mariette

2013-12-17 @ 23:33:59
URL: http://www.nakit.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0




Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...