GOTT NYTT ÅR!


Härligt med rea

Om det nu inte var för att alla storlekar som fanns kvar var 34 och S. Denna kropp kräver sin 38:a och det gick inte att tränga in sig i något mindre fast jag var ihärdig i mina försök. Hittade en kappa som jag tyckte var så fin att jag nästan var beredd att gå med den oknäppt men men....

Fick en sjal i alla fall.... nästan lika bra...eller nej.


Dekorera ljus

Jag älskar ljus, så det här pysslet kan jag greja med hela året om. Lätt att matcha med till exempel gardinerna som jag gjorde =)

Så här gör man: Klipp ut motivet från en servett och behåll det yttersta lagret bara. Värm en tesked över en ljuslåga och dra över motivet så att ljuset smälter lite och fäster servetten.

Riktigt kul och himla enkelt! Jag hämtade idén härifrån.




GOD JUL

...TILL ER ALLA!


Mera ljus

Jag fyndade ljusslingor på IKEA häromdagen och man kan ju göra så himla mycket med det. Eftersom de är batteridrivna så stoppade jag ner en slinga i hyacintvasen.


Enkelt med ljus

Så här enkelt kan det vara att få till lite mysljus. Stoppa en ljusslinga i en vas med lite glitter och annat smått och gott och vips så lyser det upp i tillvaron lite granna.


Gjort en julkrans

Köpte halmstommar i vår mysiga affär i byn och klädde med mossa. Så enkelt och billigt att göra själv.


Fyndat bokstäver

Vi har en liten affär i vår by som säljer de finaste sakerna. Nu har jag varit där och köpt en del bokstäver (och lite annat som ni snart får se).


Hatar vintern

Det ska bli snöstorm igen.

JAG HATAR DEN JÄVLA KYLAN OCH SNÖN OCH ATT DET TAR HUNDRA ÅR ATT TA SIG TILL JOBB!!!


Lite mer pyssel

Nu är jag igång känner jag =)


Julpyssel

Har pysslat lite...


Hett tips

Jag har fått det bästa tipset.... bussresor. Kostar i princip ingenting och behöver därmed ingen ekonomisk planering, så jädra bra =)

Nu har vår familj råd att åka flera gånger om året, himla roligt!

Det jag kan tänka mig är Costa Brava i 9 dagar. Men jag åker lika gärna till Rom eller var som helst egentligen, bara att komma bort en stund är guld.


The Bitch`s Car

Ohhh, den här önskar jag mig i julklapp!



Finns på Hobbex.se

Min blogg fyller 1 år





Ja, så har det gått 1 år sedan mitt första inlägg. Tiden har verkligen gått fort och nu är bloggandet en del av min vardag... och inte bara min blogg, utan även de jag läser är numera en del av mitt liv  =)

Jag kör så länge det är kul, fast jag trodde nog inte när jag började blogga att detta skulle bli något långvarigt.

Läs mitt första inlägg här. Hi hi hi


Tidig lördagsmorgon

...och här sitter jag med mitt morgonkaffe och vill bara inte gå ut...Ett djupt andetag och så ska jag springa till bilen (som står hela 3 meter från huset).


Barnens paketkalendrar

Så här ser det ut hos oss. Varianterna har varit många naturligtvis från att barnen var små (med små paket som gick att hänga i något fint underlägg eller nåt) till att de nu är tonåringar (med stooora paket som kräver mer plats och kraftigare upphängning), så har detta varit lösningen de senaste åren.




Årets första

Nu har vi äntligen smakat på Blossa-glöggen och den var faktiskt ganska god trots att den är vit. Fast den smakade nog mer sprit än saffran är jag rädd. Vi är inga glöggälskare men en flaska röd glögg blir det nog också innan jul.
 

Snökaos

Ja i Skåne är det inte kul idag kan jag säga, snö och blåst är inte min cup of tea om man säger. Vi bor i en by på landet så jag vet inte ens om jag kan ta mig till jobb. Skolskjutsarna är inställda och det är inte mycket trafik här idag. Dotterns buss krockade i morse men tack och lov blev ingen skadad.

Tydligen ska det vara ok på de större vägarna men jag måste ju kunna ta mig dit också.  Får väl försöka i alla fall. Håll tummarna för mig =)


Nu säger dom på TV att det ska komma mer snö...tror jag får kramp.


Julmånad

Nu är det ÄNTLIGEN julmånad och det är "tillåtet" att bara julpyssla i flera veckor.

Idag ska jag bara vara hemma - är ledig idag - och fortsätta städa (naturligtvis) och kanske baka min "Hitte-på-kaka", hänga upp paketkalendrar (ja, jag hann faktiskt) och gå en låååångpromenad med hundarna.

Ja, så ser planeringen för dagen ut men som alltid så vete 17 om det blir så hi hi. Har en tendens att komma på en massa annat som "måste" göras först =)



Smakade skit!

Jag prövade Vintervitchokladen idag. Fy fasen vad den smakade illa och inget jag kan rekommendera precis. Hoppas den duger till att ha i en kaka eller nåt =)


RSS 2.0



Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...