Det var den helgen det

Och så snabbt den gick. Det har varit fullt upp och det är så mycket jag vill göra.

Igår var jag på Ljungs Handel och handlade lite smågrejer. Nu är det på detaljnivå men det är nästan färdigt i köket. Lite väggord ska upp också... och nya gardiner.... det tar aldrig slut... =)

Vårmarknad

Igår var jag på marknad. Fyndade lite smågrejer, men det göttigaste jag fick med mig hem var.... =)

Nämen vem har nallat tro?

En vit katt

Jag träffade på en så fruktansvärt fin vit katt när jag var ute med hundarna häromdagen. En sån skulle gärna få följa med oss hem. Men vi kan ju inte ha en katt också, har ju redan två hundar.

Hur vacker den än var så måste man veta när man ska dra gränsen för det antal djur man kan ta hand om. Men fin var den.... =)


Jag lovar mig

Ibland handlar jag saker som man inte behöver bara för att dom är fina. När man sen kommer hem så inser man att det inte finns plats för den nyinköpta saken och den läggs undan "så länge".
DET ÄR SLUT MED DET NU!!!!

Jag lovar att bara köpa saker som har en given plats i mitt hem! Har exempelvis hittat jättefina saker att ha i hallen MEN så länge där inte är renoverat så får det faktiskt vara.
Min nya inställning har ju sin naturliga förklaring... när vi har rensat ut nu det senaste så har vi slängt en jädra massa saker som vi inte använder. Det är ju synd och skam egentligen, både ekonomiskt och miljömässigt, så nu kommer inte en enda pinal in i det här huset utan att vara synat under lupp.

Ligger kroppsdelar överallt

Vad har jag nu gett mig in på? Jag har klart för stora och klumpiga fingrar för att virka småttiga saker. Får se om det blir nån katt....


Nu hjälps vi åt


Hjärtekatten är ett välgörenhetsprojekt med en ambition att få ihop så många handvirkade Hjärtekatter som möjligt för att skänka till hjärtavdelningen vid Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg. Tanken är att varje hjärtebarn ska få en liten virkad katt med sig hem.


Jag tycker detta är en så himla fin idé att den bara måste uppmuntras. Kan man inte virka så går det att bidra med en katt ändå, gå in på deras sida och kolla.


Nu avbryts alla mina stick- och virkprojekt för här ska det virkas katter.

"Ny" ljuslykta

Tycker det är så fint med lyktor men så himla synd att det bara blir 1 ljuskälla. Vi har en i uterummet... ja,uterum är nog för mycket sagt, inbyggd balkong snarare med tanke på att det inte är större, men vi kallar det för uterum.

I alla fall så kommer den stackars lyktan aldrig till sin rätt och det är ju fantastiskt synd tycker jag, så nu fick den en upprustning.
Lite fräschare, eller hur?

Lite pyssel

Kommer ni ihåg hjärtfatet som jag köpte häromdagen? Nu har jag fixat till det lite så att det passar in här.


Dagens goding

Visst är han väl för söt där han står och spanar ut, lilla Tiny?
Fast han får stå på en pall för att nå upp hihi.

50% på allt!

Fick ett tips av Mystjejen om att Gårdstånga Boställe hade 50% på allt i affären, så jag satte mig i bilen direkt naturligtvis. Tyvärr fanns det inte så mycket kvar men några fynd blev det allt.

Myggljuset, den tryckta skylten och det vita fatet ska jag ha i uterummet. Den stora skylten har jag inte bestämt riktigt än var den ska vara och hjärtfatet ska jag hitta på nåt kul med =)


Härligt när man fyndar!

Älskar en del rön

Risken för att få den aggressiva och icke hormonberoende varianten av bröstcancer minskas med över 50% om man dricker 5 koppar kaffe om dagen.


Detta är mumma för en kaffeälskare som jag!
.....och en del av er också vet jag =)

Källa: Hälsa

Bråda dagar

Igår körde vi till soptippen med de sista renoverings- och utsorteringsgrejerna. Så jädra skönt och så tomt det blev på vår uppfart, men det tog ju hela dagen. Trodde i min enfald att jag skulle hinna fixa i trädgården också men det får bli en annan dag, behöver klippa våra enorma häckar bland annat.


Idag ska jag på utvecklingssamtal med dottern och ska då passa på att storhandla efteråt. Kanske, kanske hinner jag med en liten stund i trädgården efter det. Det känns som att man måste passa på när det är hyfsat väder och man är ledig.

Här går det undan

Jag satte lite frön i torsdags och nu ser det ut så härTänk om allt man planterar hade växt så här snabbt.
Här är det gurka, squash och vattenmelon.

Åter till vardagen

Hemma igen och allt är som vanligt. Helgen var verkligen härlig fastän vi var inomhus nästan hela tiden. Ryktet gick om att det var väldigt varmt och skönt ute =)

Jag träffade helsköna människor och åt fantastiskt god mat och dansade natten lång. Vad mer kan man begära av en jobbehelg?Fortfarande vaken
Det har varit en lång dag och nu ska jag snart gå och lägga mig. Morgondagen (idag menar jag då) är fullspäckad så det blir till att sova supersömn nu några timmar.


Packa, packa

Nu väntar Stockholm om några timmar. Ska bli riktigt trevligt att åka iväg, fast jag kommer att jobba mycket och inte ha tid till annat. Jag gillar ju när jag har mycket att göra så det känns verkligen ok. Datorn åker med så klart och naturligtvis kommer jag att hinna titta in till er.


Har lite till att fixa och hundarna ska få en rejäl runda innan jag sticker. Solen värmde skönt redan nu på morgonen så det bådar gott!

Konservbrist

Fick planterat örter igår, både plantor och frön. Jag trodde att vi åt mer konserver än vi faktiskt gör så det blev bara fyra stycken. Hade jag anat det så hade jag ju börjat spara burkar tidigare. Får helt enkelt hoppas på att familjen lever på konserver när jag är iväg.

Etiketterna blev i alla fall färdiga så nu ligger resten här tillsammans med fröpåsar och bara väntar...

Idag blir det fart på käringa

Sista lediga dagen för denna gång och NU har jag mycket att göra. Här ska städas, fixas med blommor (fick plantor från Odla igår) , tvättas och packas. Jag åker till Stockholm över helgen och måste ha lite koll på vad som ska med.

Så jädra gött det känns att stressa upp lite igen efter dagarna i Menlöshetens land.

Det luktar plagiat

Sia har kommit med nya glassar som är misstänkt lika Ben&Jerrys.

Vad sägs om till exempel äppelpaj? Den tänker jag testa, fast det får bli när jag verkligen vill unna mig något och den övriga familjen inte är hemma, med tanke på priset.

Jag hoppas den är riktigt vidrig, annars kan det bli dyrt.
50 kronor för 0,5 liter. =(

Uttråkad

Det här är den tredje av fem lediga dagar och jag är så less på detta att jag inte står ut. Jag får inte gjort ett dugg och kommer liksom inte igång att ta mig för något.

Mitt nya motto verkar vara: "Skjut gärna upp till morgondagen det du kunde ha gjort idag".

Jaha, ruinerad igen då

I eftermiddag ska jag ta en tur till Panduro tänkte jag. Måste köpa färg till mina små skyltar som jag ska sätta på krukorna med örter.

Sen vet vi ju alla hur det går... det slinker ner en massa konstigheter i korgen så när man kommer till kassan och ska betala för färgen så blir man lite förvånad hur dyr den blev =)

Det här tänkte jag försöka mig på nu i sommar... ja inte kyssa grodor då utan betongjutning.

RSS 2.0Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...