Frustration

Var på IKEA igår igen och det slutade med att vi nu sitter med ytterligare ett förslag på hur köket kan se ut. Det här senaste förslaget är jättefint men då får vi inte plats med ett köksbord och det är ju det jag längtar efter. Nu vet vi varken ut eller in och det börjar dra ihop sig med tiden.


Renoveringsnytt

NU har dom börjat gipsa tak och väggar, så äntligen börjar allt bankande att synas :). Här är vardagsrummet.
Klicka på bilderna!



         

 

 


Earth hour


 



Så himla fräckt... undrar hur mycket elförbrukningen minskar totalt i Sverige under den här timmen?  Detta gör vi varje år och det är alltid lika mysigt.



  

Morgonspinning

Har precis kommit hem från passet, solen skiner och det blir nog en härlig dag. Jag känner mig så full av energi att jag inte vet var jag ska börja... dusch kanske :)


Joggingtur

Tyvärr blev spinningpasset inställt idag på grund av för få anmälda, men skam den som bara sätter sig i soffan och surar. Jag tog vårens första joggingtur och det var ganska plågsamt kan jag säga. 3,2 km är rundan och jag  joggade lite och sprang lite. Jag orkade helt enkelt inte!!! Fasen, jag trodde ändå att kondisen hade blivit lite bättre. Ja, ja...


Körde Pilates

Jag var på ett pilatespass igår kväll och det var lite annorlunda träning måste jag säga. Har ju mest kört rena fyspass. Men det utlovades träningsvärk efter, så vi får väl se då. Passet i sig var riktigt skönt även om man inte blev svettig direkt (har kanske inte rätt teknik än?). Jag går gärna fler gånger i alla fall :)


Galna pensionärer

Har precis varit och handlat och dessutom mer eller mindre blivit attackerad av gamlingar. Jag råkade tydligen stå lite för långt ut i gången med min vagn och vilket liv det blev för det då. Hur jag kunde stå där PRECIS där dom skulle gå.  Mutter, mutter för det... men frid och fröjd hade väl allt egentligen kunnat vara om det nu inte hade varit för att jag tände på alla tio och vräkte av mig en del om vad jag ansåg om situationen. ...och NU kunde det ju vara bra men då blev jag förföljd i affären av detta par som inte kunde släppa incidenten. Dom sa inget men hängde efter mig vart jag än gick. Till slut kan man ju inte mer än att skratta åt det hela, vilket inte alls uppskattades av detta par.

När jag kommer ut till parkeringen håller (naturligtvis) en bil på att backa på mig. Personen i bilen tittade inte ens bakåt... och ja, åldern var väldigt hög. För min egen säkerhet ska jag nog inte åka och handla på förmiddagen fler gånger.



Färdigskolkat

Nu har jag tagit tag i träningen efter lite skolkande. Försökte skylla på än det ena än det andra men det var nog mest latmask... Spinning blev det idag i alla fall.


Sovmorgon, I wish

Tänkte ligga en stund längre idag när jag är ledig men det tyckte tydligen inte de hantverkare som är här. Halv 8 knackar det på dörren, hundarna skäller och så var det slut på den sömnen :(

Jag försöker verkligen att se positivt på detta, ju mer de är här ju fortare blir vi klara med renoveringen, men idag är jag inte på humör för det. Här är så jäkla dammigt och skitigt överallt och det börjar gå mig lite på nerverna känner jag. Nu har det gått två veckor och det är kanske fyra veckor kvar (minst).


Vilsam kväll

Har precis gett sonen lite massage. Han hade huvudvärk så vi får hoppas att den försvinner nu, han ska bädda ner sig med en vetevärmare. I vilket fall som helst så lär han sova gott inatt i alla fall :)


Vilken jädra morgon


Gick upp i god tid... drack kaffe... surfade lite... sen skulle vi köra... och då hittar jag inte bilnycklarna!!!
Naturligtvis låg dom i sambons jacka, som han hade på sig... och han börjar jobba mitt i natta så han var inte hemma. Leta, leta efter extranyckeln men den fanns ingenstans. Kom på att den förmodligen inte blev tillbakalämnad efter senaste utlåningen av bilen.

Det är först nu jag känner svetten rinna och inser att jag inte kan ta mig till jobb. Jäkla pinsamt att ringa sin chef och berätta faktum. Tack och lov så har jag toppenarbetskompisar som ställer upp med så kort varsel och dessutom utan att knorra (helt otroligt).

 TACK, TACK, TACK L för att du är så tolerant mot denna förvirrade människa!

Vad chefen sa? -"Kan hända alla. Gå nu och sätt dig och pusta ut."

Puuust!

Vårtecken i trädgården

Gick en runda med kameran och blev så glad. Äntligen har våren kommit hit också :)






Undrar vad detta är... Ska bli spännande att följa.

Vantarna är färdiga...

... sen ett tag tillbaka, har bara inte fått tummarna ur att lägga upp dom. Dottern är nöjd och då är jag också det.


Han överraskar fortfarande

Jag blir så glad och överraskad när sambon gör det där lilla extra. Igår kom han hem med dessa och ja... kan man bli annat än varm i hjärtat? :)


Det vackraste ordet

Sitter och ser tv4´s morgonprogram där dom bad att man skulle skicka in det vackraste ordet. Det första jag tänker på är "SOMMAR", värme, sol och glass mmmm. Men sen tänker jag att man måste vara lite djupare kanske och då blir jag helt ställd. Här försöker man tänka ut något riktigt bra så att människor som läser bloggen tänker -"Ja, det här är det vackraste ordet som finns. Så otroligt genomtänkt och fint."

Nu blir det inte så, det bästa jag kan åstadkomma är "IDAG"... skjut inte upp saker utan gör det idag... gör den där storstädningen idag... gå en riktigt lång promenad med hundarna idag... kör ett rejält träningspass fast du egentligen vill slappa idag...  berätta för man och barn att du älskar dem idag...

Fundera på vilket ord som är just ditt vackraste.

Fredag, fredag wooooo

Vilken vecka! Hela veckan har varit så fullspikad att jag inte ens har hunnit träna (skäms). Det känns som att varje minut har varit uppbokad och jag är så fruktansvärt trött. Idag slutar jag i alla fall tidigt (16.20) och då ska jag hem och göra en god middag och sen ska jag bara slappa.


Vi är eniga

Igår var vi på IKEA igen och den här gången var vi hela familjen. Det kök som alla kunde enas om var Tidaholm som är i ek och så får det bli. Jag har sökt och sökt efter bilder med ekluckor och svarta vitvaror men den kombinationen finns tydligen inte att uppbringa. Hittade några fina kök ändå.
         
Källa:www.tradesign.se


Idag har vi varit runt och kollat vitvaror men vi beställer nog på nätet när det blir aktuellt.

Hur ska jag kunna välja?


Klart snygga!





Så här planerar vi kök

Efter att ha suttit i timtal med allehanda dataprogram för att planera köket så måste jag ändå säga att det här sättet är 10 gånger bättre. Vi upptäckte snabbt att våra ritningar inte är genomförbara annat än på papper och då har vi ändå fått hjälp av "proffsfolk" att planera. Eftersom vi har varit i princip i varje köksbutik Malmö-Lund så har vi haft många som har ritat och tyckt till oss. Nu har vi ritat på golvet och sedan har vi helt enkelt gått omkring i köket och "lagat mat, öppnat alla dörrar och lådor" och helt enkelt känt oss för. Nu har vi en planering som vi känner för starkt. Jag undrar vad våra grannar har trott om de har tittat in precis när vi "arbetade" i köket. Förmodlingen att det har slagit runt i huvudet på oss.


    
Så här blir det. Visst kan man se hörnspisen?


     

Köksö ska det också bli. På hjul så att det går att rulla bort den när vi är många.



         
Visst slår detta alla ritningar... Kan inte bli tydligare.

Det går framåt minsann

När jag kom upp i morse såg det ut så här...
      


... och nu ikväll...
      


Jädra duktiga är dom.
Mitt nya kök ;) Så härligt att laga mat i tvättstugan :)

Har börjat packa nu

Igår faktiskt. Här är härligt rörigt och vi har skitkul medan vi packar.
Klickbilder på röran.
              

...och mitt i allt upptäckte jag våren :)
Mina chilisar har börjat röra på sig.


Min stickning

Stickningen ligger här nästan färdig och som vanligt är det kul att sticka men inte så kul att sy ihop det. Detta är då den vita jackan som ligger och skräpar.


(Klicka för större bild)

Samtidigt är jag ju tvungen att ha något annat att göra medan jag samlar mig för att sy ihop jackan. Ett par vantar till dottern blir det.


Ont i ballarna...

... ja, jag har en sån fruktansvärd träningsvärk efter gårdagens styrketräning. Rumpan värker något såå totalt (det var väl ingen som trodde att jag menade något annat väl?)
Tror dessutom att jag spädde på det nu ikväll när jag körde boxingpasset. Tur att det är några dagars vila nu ;)

Det blir en lååång dag

Kom sent i säng igår, sov kasst och vid 4 kom dottern och mådde jättedåligt, så det var den natten. Kommer att bli MYCKET kaffe och Chi san (uppiggande) har jag en känsla av.

Slutar vid halv 7 och sen direkt till träningen. Som sagt, en lååång dag!

Dubbelt upp

Körde först spinning och sedan ett pass poweryoga. Spinningen ska jag utvärdera idag (det har ju gått ett tag nu) och ja... vad kan jag säga mer än att tränarna hade rätt - JAG ÄLSKAR SPINNING! Nu måste jag bara få världens kondition. Vårruset i maj känns inte omöjligt längre.

Poweryoga är inget jag har testat innan så det var premiär - SÅÅ GÖTT! Trodde att jag skulle vara helt off men tack vare Wii Fit kunde jag redan övningarna. Patetiskt eller hur? Kan ni se mig framför TV´n?
HA HA HA.

Nu sitter jag här och doftar kvinna, eller rättare sagt stinker som en gris. Ingen roll on som stoppar denna odör tyvärr.


RSS 2.0



Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...