Jag ska springa Vårruset

Det kom jag på nu. Allt för att sporra mig själv till träning. Jag var inte med förra året och det var faktiskt lite knäckande att känna sig i så usel kondition att man inte kan ta sig runt banan joggandes. I år däremot... Dottern och jag tänkte fixa ihop en grupp på 6 pers så att vi kan picknicka efteråt. Intresserad?



Vårruset, here I come.
 Fast på mig är det annat som skumpar.
http://www.varruset.se/start/content.cfm?Sec_ID=270&Rac_ID=110&Lan_ID=1


...och hur går det med nyårslöftena?

Nu har det gått en månad och alla löften jag gav har inte riktigt infriats kan jag säga.


Gå ner 5 kg...................................................................5 gram har jag nog gått ner, en bra början. Det är ju 11  månader kvar...

Börja träna.....................................................................Jajamensan!!! Har blivit sååå vältränad redan.

Inget godis på ett halvår minst..........................................Nu har jag klarat en månad. Har käkat lite popcorn men det är ju inte godis, det är popcorn. Visst är det så?

Ta bättre hand om mig och bli så snygg det bara går...............................................................................Tjaaa.... kanske inte.

Sluta dricka öl eftersom man blir fet av det........................Omöjligt ju!!!

Bli mer ekonomisk
...........................................................Njaaa... nu skruvar jag på mig lite... mycket...

Renovera huset
................................................................Vi får be Gud d.v.s banken om lite pengar.


Spinning blir min hatkärlek

Så är det. Jädrigt tufft, vilket är bra, men jag är inte sååå uthållig (inte alls visade det sig), det är verkligen hata och älska. Nu har jag lovat att ge det 5 gånger innan jag utvärderar och det tänker jag göra. Detta var då pass nummer 1 (suck).

Det här med tekniken är inte heller självklart. Bara att sätta sig samtidigt som man fortsätter att cykla visade sig vara lite jobbigt. Eftersom jag försökte stanna så small det till i ena låret och nu sitter jag här med liniment och doftar. Obs! Velpottan och latmasken är nu borta!

Velpotta och latmask

Ska jag träna idag?
Det snöar ju litegrann och då kan det bli svårt att köra... Jag har kanske lite ont någonstans?... Vet ju att man är skitnöjd efteråt... Idag är det spinning och det är nog inte min grej... Ge mig EN anledning till att gå...



Skarp kritik mot min blogg

Ja, nu klagar "en del" på att jag skriver A men inte B. Att jag ska besiktiga bilen men inte hur det gick eller att jag skulle på Malmö Dansakademis show men inte vad jag tyckte om den, är exempel. I och med detta så måste vederbörande ringa och fråga och då telefonsamtal är överskattade så lovar jag naturligtvis bot och bättring.

För er andra som i tysthet har muttrat över dessa saker så....nej, bilen gick inte igenom besiktningen. Det var något med avgasröret eller så som läcker. Kör tydligen med en riktig rishög så NU VILL JAG HA EN NY BIL!

...och om showen vill jag bara säga...SÄ JÄDRA BRA!!!! Dottern var naturligtvis bäst (är jag partisk nu? Neeeh) och Billie Jean-mixen var helt fantastisk. Jag kommer att länka från youtube när det läggs upp i slutet av februari.

Jag lovar och svär att jag ska bättra mig i framtiden!


Mår som en prinsessa

Har jag kanske lyckats mota förkylningen med Mivitotal, fiskolja och, inte att förglömma, vitlök?
Ja minsann, det verkar så faktiskt. Nu ska jag boka in träning på fredag när jag är ledig. YOOHOOO

Det sköna med att behöva ta det lugnt är att lägga sig tidigt och läsa en bok eller krypa upp i soffan med en kopp te och stickning. Så jag kan egentligen inte klaga på de här dagarna, ur mysfaktor sett.

Nu är det förkylt

Som ett brev på posten kom då förkylningen. Trist nu när jag verkligen kom igång. Tog kanske i för hårt men två gånger på en vecka kan väl inte vara för mycket tycker man. Nu sitter jag här i alla fall med rinnande näsa och en rejäl huvudvärk. Ska försöka ta mig igenom denna arbetsdag på Alvedon och sen får vi se.

Usch och fy vad man är eländig idag. MEN jag har ingen träningsvärk längre!



Inte alla lider av kylan...

...en del bara älskar vinter och snö. Här på landet har vi en del av den varan. Helst skulle jag vilja stanna inne och sticka men jag kan väl erkänna att även jag njuter utomhus när jag ser hur bra hundarna har det.



Isa, längst fram, och Tiny.


Ligger som en död sill på soffan

Det finns inte en del av mig som inte smärtar just nu. Trodde knappt att det fanns så många ställen att ha ont på.  Men jag vet ju att det gör gott så nu ska jag sluta gnälla. Kroppen får vila i helgen och så kör jag igång på måndag igen. Om jag inte tar det lite lugnt nu i början så blir jag sjuk, det vet jag av tidigare erfarenheter.

Jag saknar ett badkar för  stunder som denna. Det skrivs upp på min önskelista med en gång.
Hmmm...ett bubbelbadkar kanske...


Anskrämligt Let´s dance

Det kan inte bara vara jag som tycker att musiken är hemsk.....? väl?
Gör gärna om låtarna så att de passar till dansen MEN låt inte detta band framföra dem. Jag har sett programmet lite sporadiskt under de säsonger det gått och det som slår mig varenda gång är hur falskt de sjunger. Gräsligt!
Inte konstigt att man inte orkar se en hel säsong.

Ont ska med ont fördrivas

Ve dig träningsvärk. Nu ska du bort och medicinen heter Box intervall. Ikväll kör jag ett rejält pass och får ut lite negativ energi (Låter ju bra men i verkligheten blir det nog lama slag och små tåfjuttar och dessutom i otakt med de andra).




 


Jesus, hur otränad är jag egentligen?

Känner mig som en MYCKET gammal tant. Ont i hela kroppen och behöver förmodligen käpp för att klara dagen.
Hur jobbet  ska gå vågar jag inte tänka på just nu.


NU har jag börjat träna - ÄÄÄNTLIGEN




Ja ja ja!  Step intervall blev det. Jag är som en blöt trasa och röd som en tomat i ansiktet, men sååååå häääärligt. Har verkligen saknat detta. Undrar om jag har träningsvärk imorgon ha ha ha....

Jag snackar för mycket

Fy och usch för mig! Jag SKA börja träna och inte snacka.
I söndags var det inte öppet i träningsstudion, inte mitt fel, och igår hade jag ont i halsen. Vilka ursäkter va?
Idag är det jag som ringer och kollar om jag kan träna ikväll. Får verkligen skärpa till mig nu!

 

För att visa för mig själv att " NU är det allvar" så  får träningen en egen kategori här och den ska inte heta "Mina ursäkter"!


Nedräkning avslutningsshow Malmö Dansakademi

Var och tittade på dottern när hon tränade dans inför en stor show. Fantastiskt så tighta dom är tjejerna. Jag ser verkligen fram emot söndag när vi ska se showen.
Du kommer väl?


Stickat en kofta

Så varm och go blev den. Fast ull är ju jädrigt stickigt...


Köpt nya ögonbrynssmycken

Har köpt några bananabells till ögonbrynet. Bland annat en med stjärna, som jag mest chansade på. Kan lätt bli  too much när det sitter i ansiktet, men det funkade faktiskt.


Beställde här: http://www.barbarella.se/

Lääängtar efter träning

Nu är det snart dax och det ska bli så himla skönt. Hela kroppen blir som en seg massa när den är otränad. På söndag är det tid i alla fall.


Stickad tröja - inte en chans morsan

Har sytt ihop tröjan till tonårssonen. Nu visar det sig att han vägrar använda den. Själv tycker jag att tröjan är helt ok även till en stöddig 13-åring, men icke. Får väl använda den själv.



Istappar i håret

Vi överlevde minsann natten i kylan!
Nu ska det bli "varmare", så då kanske pumpen börjar fungera igen.
Så här ser det ut i trädgården från vårt köksfönster. Vackert, men jag tänker inte gå ut precis.


Camping i vardagsrummet



13 minus och värmepumpen stannade igen. I natt ska vi sova i vardagsrummet eftersom det är den enda platsen i hela huset som är hyfsat varm. Det blir till att elda i brasan hela natten. Visst är man väl lyckligt lottad som bor i hus....?


Idag ska bilen besiktigas

Ja, det är bara att hålla tummarna.
Finns inte direkt något lull-lull som kan gå sönder i alla fall =)


Nu har jag beställt garn

Tänk den i naturvit



http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/4-22_w.pdf

Nu ska det stickas

Jag har svårt att hitta fina mönster på tröjor som jag vill sticka och får så gott som alltid ändra i de mönster som jag köper. NU har jag hittat Green Design och det är precis vad jag är ute efter. Ska bara leta upp en bra garnaffär också. Den jag var i igår var inte så kul eftersom tanten som var där faktiskt var lite otrevlig.
Vilken förlust för henne nu när jag ska sticka hela sortimentet här:

http://www.greendesign.se/sommar.asp


Med hopp om en bättre dag idag

Värmepumpen fixad, bilen snart på väg, och lagad. Att startmotorn rasat låter tydligen värre i mina öron än vad det är i bilmekanikerns värld. Får se vad detta kommer att kosta nu då, skulle inte bli så dyrt.
Datorn uppför sig fortfarande märkligt när man skriver så jag får väl lämna in den. Nu hoppas jag att det inte kommer fler otrevliga överraskningar på ett tag, man blir ju helt knäckt.

Jag har hittat en ny garnaffär och tänkte kolla in den på väg till jobb. Hoppas det står en kunnig tant och säljer riktigt billigt garn så att detta kan bli min nya favoritaffär =)

Dag 3: ...och idag gick värmepumpen sönder

Man tycks ana ett visst mönster här. När jag steg upp var det 15 grader och svinkallt.
Klart att pumpen ska gå sönder när det är 10 minusgrader ute. Fast detta kunde jag väl ha förstått redan igår.


Vilken skit-början på året

Igår gick min nya dator i sönder och i morse när jag skulle till jobb startade inte bilen. Jäkligt kul! Det verkar dessutom lite allvarligt och förmodligen skitdyrt att laga. Jag måste undra om något, och i så fall vad, ska gå sönder imorgon. SPÄNNANDE!!!
KAN KNAPPT VÄNTA TILLS IMORGON!!!!!

Årets första inlägg

Ja, jag börjar det nya året med en kaffekahlua. Mmmmm


RSS 2.0



Blogg listad på Bloggtoppen.se

My Topsites List

Bloggplus Topplistan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...