Mot ett sundare liv. Dag 15
Nu har det egentligen gått 3 veckor men eftersom jag inte har testat hela menyn så fortsätter jag naturligtvis.
Idag var det tid att veckoväga mig och resultatet blev inte lika gott som övriga veckor, 0,4 kg. Totalt på 3 veckor ger det 3,6 kg dock och DET är ju kanon. Midjemåttet har minskat med 4 cm fast jag kan nog inte säga att jag känner av det, tyvärr.
Frukost: Morgonmackor.1 port
Lunch: Kycklingrullar. 2 port
4 små tortillabröd
Fördela:
125 g grillat kycklingkött
100 g majskorn
2 dl keso
1 dl riven mager ost
Salt och peppar
Rulla ihop, strö över 0,5 dl riven mager ost.
In i ugnen 225 grader i 15 min.
Servera med grönsallad.
Kommentar: Yes, yes...
Mellanmål: Fruktsallad. 1 port
Middag: Pasta med musslor. 2 port
140 g fullkornspasta
1 burk (ca 225 g) musslor i vatten
0,5 röd chili, finhackad
1 vitlöksklyfta, finhackad
1 tsk riven ingefära
1 msk smör
Ca 0,5 dl musselspad
Koka pasta.
Fräs chili, vitlök och ingefära i smöret.
Tillsätt musslor och spad och låt det bli varmt.
Smaka av med salt, peppar och pressad citron.
Blanda musslor och pasta.
Servera med grönsallad och en bit melon.
Kommentar: Väldigt gott!
Idag var det tid att veckoväga mig och resultatet blev inte lika gott som övriga veckor, 0,4 kg. Totalt på 3 veckor ger det 3,6 kg dock och DET är ju kanon. Midjemåttet har minskat med 4 cm fast jag kan nog inte säga att jag känner av det, tyvärr.
Frukost: Morgonmackor.1 port
Lunch: Kycklingrullar. 2 port

4 små tortillabröd
Fördela:
125 g grillat kycklingkött
100 g majskorn
2 dl keso
1 dl riven mager ost
Salt och peppar
Rulla ihop, strö över 0,5 dl riven mager ost.
In i ugnen 225 grader i 15 min.
Servera med grönsallad.
Kommentar: Yes, yes...
Mellanmål: Fruktsallad. 1 port

140 g fullkornspasta
1 burk (ca 225 g) musslor i vatten
0,5 röd chili, finhackad
1 vitlöksklyfta, finhackad
1 tsk riven ingefära
1 msk smör
Ca 0,5 dl musselspad
Koka pasta.
Fräs chili, vitlök och ingefära i smöret.
Tillsätt musslor och spad och låt det bli varmt.
Smaka av med salt, peppar och pressad citron.
Blanda musslor och pasta.
Servera med grönsallad och en bit melon.
Kommentar: Väldigt gott!
Kommentarer
Trackback